Julia Franzén, 31, är högaktuell som årets Bachelorette
Julia Franzén, 31, är högaktuell som årets Bachelorette - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4/Stella Pictures

Julia Franzéns kryptiska svar – på frågan om kändaste ligget

När Bachelorette-Julia gästade Gott Snack avslöjade hon både det ena och det andra. Vid ett tillfälle gled samtalet in på vilka kändisar 31-åringen spenderat natten med – och då gav hon ett något mystiskt svar.


För ett par veckor sedan körde den rafflande säsongen av Bachelorette 2021 igång – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som tagit sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén31, känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan.

Julia Franzén: "Han älskar svenska tjejer"

Men innan hon sökte evig kärlek i Bachelorette hade Julia andra, mer festliga intressen – äta middag med Leonardo DiCaprio, till exempel .

– Han älskar svenska tjejer, säger Julia Franzén när hon gästar morgonradioprogrammet Gott Snack.

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4/Stella Pictures

Bachelorette-Julia listar fem kändisnamn

Men det är inte det enda Julia avslöjar i radioprogrammet. Hon blir nämligen ombedd att namnge den kändaste personen hon legat med – något Julia inte känner sig supersugen på. 

Hon går däremot med på att lista fem riktigt välkända personer som hon festat med. Två av dem har hon dessutom rullat runt i sänghalmen med. 

– Okej, jag säger fem då. Justin Bieber, Ashton Kutcher, Snoop Dog, David Beckham och Darin.

Gott Snack-programledarna börjar omedelbart diskutera vilka som eventuellt inte hör hemma på Julias ligglista, och vilka som gör det. Julia håller dock vad hon lovat, och avslöjar inte vilka namn som är rätt.

"A lady never tells", eller hur är det man brukar säga?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

1 timme sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

3 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?