Veronica Maggio har gift sig.
Veronica Maggio har gift sig. - Foto: Lizzie Larsson/TT & Claudio Bresciani/TT.

Veronica Maggio har gift sig i hemlighet

Artisten Veronica Maggio har gift sig med sin kärlek Nils i helgen, enligt källor till Expressen. Bröllopet var hemligt och stjärnan har inte delat med sig av några bilder offentligt.


Den ikoniska popstjärnan Veronica Maggio, 40, har gift sig i smyg i helgen. Det bekräftar en källa, som ska ha varit på bröllopet, för Expressen

Maggio är en av Sveriges mest älskade artister och släppte nyligen flera nya låtar, varav några heter SE MIG, Daddy Issues och Förlorat mot världen. 

Vem är Veronica Maggios pojkvän?   

Men vem är det stjärnan har gift sig med? Jo, kärleken Nils Tull, 41, som även är pappa till hennes två barn. 

Paret blev tillsammans i slutet av 00-talet och fick sitt första barn, Bosse, 2010. Därefter hade de en paus på fem år – för att sedan hitta tillbaka till varandra. I fjol fick de dottern Ruth

– Nu är nog den första gången som jag vet att jag är på ett bra ställe. Det är väl det enda vettiga kärleksbeslut jag fattat, att bli tillsammans med honom igen, sa hon i en intervju med Plaza i somras. 

Även Nils håller på med musik, under namnet Melo, och har spelat i Hoffmaestro och Chraa. 

Veronica Maggio och Nils Tull. Bildkälla: Lizzie Larsson/TT.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

Lasse Kronér leder allsång i sommar

Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

3 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".