Stockholm

Pernillas följare rasar över detaljen i julbilden: "Du har glömt!"

Pernilla Wahlgren engagerar som aldrig förr på sin Instagram
Pernilla Wahlgren engagerar som aldrig förr på sin Instagram. Foto: Fredrik Sandberg/Jonas Ekströmer/TT

Lagom till första december föll den första snön utanför Pernilla Wahlgrens fönster. Hon förevigade ögonblicket i en naturskön bild – men följarna var allt annat än nöjda.


Läs mer

Det är julstämning på Pernilla Wahlgrens, 53, Instagram – och när snön föll den 1 december var realitydrottningen inte sen med att dela med sig med en fin naturbild, utblickandes över Kottlasjön på Lidingö.

"Hur fint att snön kom 1 december…! Nu börjar Julkänslan infinna sig ordentligt..!", skriver Pernilla Wahlgren i bildtexten.

Pernilla engagerar som aldrig förr

Men fokuset i kommentarsfältet riktades snabbt bort från den vackra utsikten till något helt annat. Och det är inte första gången på kort tid som Pernilla Wahlgrens följare flockas till kommentarerna för att få sin röst hörd.

När Pernilla delade med sig av en bild på köket hon håller på att bygga i sin nya lyxvilla var det nämligen en hel del som blev skeptiska.

Därför är Pernilla Wahlgrens följare så upprörda

Men den här gången var följarna snarare irriterade än tveksamma. En hel drös människor i kommentarsfältet påpekade nämligen samma detalj i Pernillas bild – hennes utemöbler.

"Det låter ju inte särskilt provocerande med möbler", tänker kanske du nu.

Men att lämna utemöblerna framme när det är snö ute, det är en felaktighet många förbryllas över att Pernilla Wahlgren inte känner till.

Så här lyder några av de upprörda kommentarerna:

Foto: Instagram/pernillawahlgren

En handfull följare har kommit till Pernillas undsättning och sagt att det minsann är hennes ensak om hon vill ha kvar sina utemöbler i kylan eller inte. 

Och vi kan inte annat än att hålla med! Var står du i frågan?

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.