Lördag 29 Jan
Stockholm

Pernilla Wahlgrens första ord om Instagramkritiken: "Herregud!"

Tonen var minst sagt irriterad i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält
Tonen var minst sagt irriterad i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält. Foto: Fredrik Sandberg/Jonas Ekströmer/TT

När Pernilla Wahlgren la ut en bild på Instagram i förra veckan blev följarna rosenrasande. Anledningen? Hon hade glömt ta in sina utemöbler. Nu bemöter hon kritiken i podcasten "Wahlgren & Wistam".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Realitydrottningen Pernilla Wahlgren, 53, engagerar som aldrig förr på sina sociala medier. I förra veckan delade hon en bild på sitt kommande kök i nya lyxkåken – och hennes färg- och materialval gjorde en del följare riktigt tveksamma.

Men det slutade inte där. Den 1 december la Pernilla ut en stämningsfull bild på Instagram i samband med att den första snön fallit över Kottlasjön på Lidingö.

"Hur fint att snön kom 1 december…! Nu börjar Julkänslan infinna sig ordentligt..!", skrev Pernilla Wahlgren i bildtexten.

Men det dröjde inte länge innan följarnas fokus riktades mot något helt annat än den vackra vyn – nämligen hennes utemöbler. Anledningen? De stod fortfarande kvar ute.

Foto: Instagram/pernillawahlgren

Nu bemöter Pernilla Wahlgren kritiken

I sin podcast "Wahlgren & Wistam" väljer nu Pernilla Wahlgren att bemöta följarnas irritation. 

– Ja la ut en bild på min uteplats och jag hade, ve och förbannelse, utemöblerna kvar ute. Det var hemskt, säger Pernilla, och syftar på följarnas ilskna reaktioner. 

Pernilla Wahlgren: "Jag får vanvårda om jag vill"

Hon anser inte att hon gjort något fel i att lämna utemöblerna kvar utomhus, trots snötäcket.

– För det första är det plastmöbler, så de tål kyla och väta. Och för det andra så är det ju min övre terass och jag orkar verkligen inte dra ner dem och in i ett garage. Och herregud, det är ju hemma hos mig, jag får väl vanvårda mina möbler hur mycket jag vill, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

– De som köpt huset har inte köpt det möblerat, så jag behöver inte ens tänka på dem faktiskt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt