Stockholm

Kanye Wests storslagna plan för att få Kim tillbaka

Kanye West respektive Kim Kardashian sida vid sida
Kanye West ger inte upp kampen om att få exfrun Kim Kardashian tillbaka och publicerar storslagen video på sociala medier. Foto: Evan Agostini/TT

Kim Kardashian och Kanye West var USA:s kanske kändaste par i sju år. De fick fyra barn, blev rika och berömda. Sen skilde de sig. Hiphop-stjärnan har nu filmat en video med en ursäkt till sin exfru för att få henne tillbaka.


Läs mer

Hiphop-stjärnan Kanye West tar till stora gester och har producerat en ursäkt till sin exfru Kim Kardashian, för att få henne tillbaka, enligt The New York post. 

Kim Kardashian må ha gått vidare och börjat dejta SNL-komikern Pete Davidson, men det hindrar inte ex-maken att försöka få henne att ändra sig. Hans nya drag är att förklara sin kärlek i en kortfilm där han ber om ursäkt till henne medan en kör sjunger i bakgrunden. 

Kim Kardashian valde att begära skilsmässa i februari i år. Paret gifte sig 2014 och har 4 barn ihop.

Bad om ursäkt för Trump-support

Men Kanye vill att de försöker igen och listar främst tre skäl till varför de ska återförenas. Han menar att ingen annan skulle stå ut med honom, och att hon har haft överseende med hans tidigare utspel. 

Därefter menar han att deras fyra barn ihop, döttrarna North and Chicago, och deras söner Saint and Psalm, ska växa upp med båda föräldrar. Hans tredje skäl? Han "tror" inte på skilsmässa eftersom han är religiös. 

Utöver det bad han om ursäkt för sitt ego, sin support till Donald Trump och sitt alkoholbruk. 

Videon har publicerats på Instagram, men vad Kim Kardashian tycker om den är inte känt.

En av sakerna Kanye ber om ursäkt för är hans stöd av Donald Trump.Foto: Evan Vucci/TT

Kallade svärmor "Kris Jong-Un"

Det är inte första gången Kanye har bett Kim Kardashian om ursäkt. I juli 2020 skrev han i ett flertal, numera borttagna inlägg på Twitter, att han länge velat skilja sig från sin hustru. 

Han kallade även sin svärmor, Kris Jenner, för ”Kris Jong-Un” och han anklagade familjen Kardashian för att de velat låsa in honom när de hade sökt vård för hans bipolära sjukdom. Kim Kardashian gick då ut i sociala medier och berättade om hans psykiska ohälsa för att avstigmatisera sjukdomen. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.