Anna Books känga mot Pernilla Wahlgren – på julbilden med Benjamin

Det som göms i snö kommer upp i tö. Pernilla Wahlgren och Anna Book har tidigare haft en infekterad konflikt – och av Annas inlägg att döma har det hela inte riktigt lagt sig.


Det var för cirka ett år sedan som Anna Book, 51, och Pernilla Wahlgren, 53, började bråka med varandra på Instagram.

Bråkets frö såddes av att flera av Annas följare ifrågasatte Annas användande av filter. Anna kallade de följarna för "bitterkärringar", och det var då som Pernilla klev in och skrev:

”Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det. Vissa av dina bilder har ju ett hitte på-filter som barn mest brukar använda".

Anna svarade då att hennes bilder var suddiga på grund av hennes trasiga mobil, och rasade över att bli kallad för lögnare.

I en kommentar till ett fan på Instagram skrev Anna att hemligheten bakom hennes släta hy är arvsanlag, att hon inte röker, inte började dricka alkohol förrän hon var 30 år och har mycket sex. 

Strax efter la Pernillas bror Linus Wahlgren ut en bild på sig själv med sin dotter. 

En bild som tydligt var väldigt filtrad. Pernilla kommenterade då "Taskigt att sno Anna Books filter!", varpå Linus ironiskt svarade "Du är bara en bitterkärring".

Pernilla Wahlgren kommenterade på sin brorsas Instagram att det var "taskigt att sno Anna Books filter". Bildkälla: Instagram

I ett längre inlägg på Instagram skrev då Anna Book:

"Andras röster skriker nu återigen åt mig, att JAG är falsk, patetisk, pinsam och uppmärksamhetskåt. Allt detta sker nu på grund av EN persons val att gå på mig om filtrets vara eller icke vara", skrev Anna på sin Instagram och fortsatte med en hård hälsning:

"Det räcker nu! Jag kommer inte ta mer skit nu! Gör om och gör rätt för dig".

"Hon kommer med personangrepp och förtäckta hot"

I sin blogg skrev sedan Pernilla på Annas hårda kritik – och kallade det hela för ett "smått galet utspel".

"Tro mig –  jag har högt i tak. Men när jag får höra att Anna sitter och sänder live och lägger ut inlägg och gud vet vad, där hon gråter och pekar ut mig som en nätmobbare ena sekunden, och kommer med personangrepp och förtäckta hot (piiiinsamt) i nästa – så måste jag säga ifrån", skriver Pernilla.

Anna och Pernillas bråk – uppblossat på nytt?

Konflikten mellan sång-ikonerna svalnade av och la sig efter ett tag. Men det hela tycks inte vara glömt. 

Anna och maken Roberto sprang nämligen in i Benjamin Ingrosso tidigare i veckan. Anna passade då på att ta en selfie med Benjamin – och samtidigt kasta in en liten kryptisk känga mot Pernilla. 

Anna Book och Roberto sprang in i Benjamin. Bildkälla: annatoledanobook/Instagram

"God jul till dig och de dina – speciellt syskonen", skrev Anna på bilden. 

Med andra ord – not so much god jul till Pernilla. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?