Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe filmade i sitt kök. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrossos filmar sin mat – men en annan, privat sak råkade komma med i bild

Bianca Ingrosso kör vidare med sin Youtubekanal – där hon för första gången på länge öppnat upp sitt kommentarsfält. I sin senaste video filmar hon lite dittan och dattan – men plötsligt råkar hon filma en sak som inte skulle komma med.


Det är minst sagt full rulle för Bianca Ingrosso, 26. 

Tidigare i november hamnade hon i blåsväder efter att CAIA Cosmetics släppte sin julkalender. 

Kalendern genererade nämligen ramaskri då konsumenterna, en efter en anmälde CAIA till KO för falsk marknadsföring efter upptäckten att gåvorna i kalendern kom i reseförpackningar. Detta i kombination med ett pris på 1795 kronor. 

Julkalendern har även fått en egen dokumentär, ett avsnitt i Mumbo Jumbo samt diskuterats i poddar. 

Bianca valde att kort och gott svara på kritiken och gå vidare med livet. Mer om det kan du läsa här.

Nu är hennes fokus tillbaka på att arbeta fram nya produkter samt fortsätta släppa vloggar på Youtube. 

Hon  valde för cirka ett halvår sedan att stänga av sitt kommentarsfält då hon ansåg att det blev för mycket hat. Hennes följare menade dock att det hela bara handlade om konstruktiv kritik. 

Bianca förklarar sig om detaljen

Tidigare i veckan släppte Bianca en vlogg där hon för första gången på flera månader öppnat upp kommentarsfältet. 

I vloggen får följarna se när hon utför sin hudvårdsrutin samt lagar mat och donar i köket med Phillipe. I en sekvens filmar hon sin köksö där hon visar upp lite varor som inhandlats. I bild hamnar då en pryl som sticker ut från mozzarellan och wasabinötterna. 

Bianca råkade få med en annan liten sak i bild. Bildkälla: Youtube

Det är ett graviditetstest som Bianca själv ser hamna i bild. 

– Jag är inte gravid men jag är mästare på att tro varje gång jag ska få mens att jag är gravid, det är ju snarare bara för jag har pms eller ägglossning, säger Bianca. 

Hon har tidigare berättat om en tuff abort hon gick igenom för cirka ett år sedan. Det hela slutade först med att hon ångrade sig inne på abortkliniken. 

"Jag klarade inte av att göra det"

Det var i den nionde säsongen av Wahlgrens värld som tittarna fick se en förkrossad Bianca berätta om aborten. 

Hon  har tidigare genomgått ett par aborter, men denna gång kände hon att hon ville behålla barnet. Hon hade till och med börjat planera att överraska pojkvännen Phillipe Cohen, 26, genom att filma hans reaktion då hon ger honom beskedet. 

Men så blev det inte.

Phillipe kände sig vid tillfället inte redo att bli pappa och tyckte inte heller att deras relation var redo för barn, vilket gjorde Bianca förkrossad då hon ställt in sig på att bli mamma. 

– Vi borde ha kommit så mycket längre i vårt förhållande. Om den här graviditeten inte kan vara ett wake up call för att vi ska få det bättre, vafan är då ett wake up call? Och om inte det här kan göra att vi kan komma närmre varandra, hur ska vi då kunna göra det utan barn?, sa hon. 

"Jag började planera för att bli mamma", berättar Bianca. Bildkälla: Dplay

I samma avsnitt berättade Bianca  att hon bokade in en tid för abort och att Pernilla och Phillipe skjutsade dit henne och väntade i bilen utanför kliniken. De fick nämligen inte följa med in på grund av rådande pandemi. 

Bianca träffade sin bästa vän och kollega Lovisa Worge på en lunch och berättar då om hela händelseförloppet. Bildkälla: Dplay

Men när Bianca satt med barnmorskan och skulle till att göra aborten så klarade hon inte av det. 

– Jag kände att jag... jag kan inte göra det här, berättar hon. 

Barnmorskan hade då sagt till Bianca att det var bättre att de bokade en ny tid och att hon då inte behövde dyka upp om hon ångrat sig. 

"Jag ville inte", berättar Bianca. Bildkälla: Dplay

– Jag gick ut till mamma och Phillipe och vi åkte hem, säger hon. 

Men vid andra besöket gick hon igenom med aborten vilket skulle komma att bli väldigt jobbigt. 

Bianca ställde då ett krav på Phillipe – att hon ska vara gravid inom ett år om de fortfarande är tillsammans. 

– Jag skiter i om jag blir gravid med Phillipe och vi gör slut. Då får det bli så. Jag tänker aldrig göra abort igen, sa hon då.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.