Stockholm

Bianca Ingrosso öppnade upp sitt kommentarsfält – det fick oanade reaktioner

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har nu öppnat upp kommentarsfältet på Youtube. Foto: Youtube/Stella Pictures

Bianca Ingrosso valde nyligen att släppa en vlogg där hon första gången på länge öppnade upp sitt kommentarsfält. Bianca valde under lång tid att inte ha kommentarsfältet öppet på grund av den hårda jargongen i kommentarsfältet.


Läs mer

Det har minst sagt varit en hektisk höst för Bianca Ingrosso, 26. 

Då influencerdrottningen är en kvinna med många strängar på sin lyra är det full rulle med både CAIA, Wahlgrens värd, samarbeten, flytt och sociala medier. 

För några veckor sedan hamnade hon även i ett ordentligt blåsväder efter lanseringen av CAIAS julkalender. 

Julkalendern möttes av så pass hård kritik att den nu fått en egen dokumentär samt ett halvt avsnitt av humorserien Mumbo Jumbo.  Mer om det kan du läsa här.

Bianca stängde av kommentarsfältet

För cirka ett halvår sedan berättade Bianca i en av sina Youtubevideos att hon funderade på att sluta med Youtube helt. Detta på grund av kritiken som kunde hagla in i hennes kommentarsfält. 

– Det spelar ingen roll vad jag gör, vem jag är med, vad jag säger eller vad jag tycker så är det fel. Och jag börjar bli trött på det, sa hon då. 

Bianca tänkte sluta med Youtube. Bildkälla: Youtube

Många av Biancas följare skrev och menade att man som offentlig person måste kunna ta kritik och att kritik inte bör förväxlas med näthat. 

Men Bianca valde ändå att stänga av sitt kommentarsfält och har valt att hålla det stängt månad efter månad – fram tills nu. 

Möttes av oväntade reaktioner

I sin senaste vlogg som släpptes tidigare i veckan har Bianca nu öppnat upp sitt kommentarsfält. Och om hon var redo att ta emot hård kritik – då fick hon sig antagligen en chock. 

Kommentarsfältet har nu svämmat över av kärleksfulla ord från hennes följare som bokstavligt talat kastar lovord över henne. 

Bianca har ännu inte svarat men vi kan tänka oss att detta var en väldigt fin överraskning. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.