Lördag 29 Jan
Stockholm

Alice Stenlöf har fått problem borta i Costa Rica

Alice Stenlöf
Alice Stenlöf befinner sig just nu i Costa Rica. Foto: Youtube

Det är i sin senaste vlogg som Alice Stenlöf uppdaterar sina följare om hur livet leker i Costa Rica där hon just nu befinner sig för att lära sig att surfa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Livet rullar sannerligen på för influencern Alice Stenlöf.  25. 

Alice slog för några år sedan igenom när hon startade upp podden "Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B" tillsammans med Bianca Ingrosso. Podden blev snabbt en av de absolut största i Sverige och tjejerna lyckades fylla Avicii arena under sin livepodd. 

Efter det enorma genomslaget med podden har Alice vuxit lavinartat på sociala medier, hon har skaffat sig det egna klädmärket A-DSGN och har även designat smycken för Guldfynd. 

Men karriären har inte flutit på helt utan blåsväder. Detta då hon festade loss och resta på helt som vanligt mitt under den brinnande pandemin 2020.

Flyttade nyligen till Costa Rica

Och sin kärlek för sol, bad och stränder är för Alice Stenlöf en blomma som sent kommer att vissna. För drygt en månad sedan bestämde hon sig för att resa iväg till Costa Rica för att lära sig att surfa. Hon har nu varit där i drygt två veckor och trivs som fisken i vattnet. 

Alice ser ut att ha det bra borta i Costa Rica. Bildkälla: Youtube

Men mitt i alla vackra solnedgångar, färska frukter och kristallblått vatten har nu Alice upptäkt att hon blir väldigt stressad av en grej. 

På grund av att dagarna spenderas med att lära sig att surfa så hinner hon inte att jobba lika mycket som hon brukar. Hon känner därför sig väldigt stressad när hon slår upp sin dator och ser alla mail som trillat in. 

– Det som är skönt är att det är lördag idag. Då kan jag ta igen lite jobb. Varje dag jag jobbar ligger jag annars efter sju timmar med jobbet vilket gör mig sjukt stressad. Det är ju otroligt att jag kan jobba härifrån, men en sak jag måste lära mig är att jag måste kunna vakna upp utan att bli stressad när jag ser alla mail, säger Alice. 

– Så alla ni som väntar på svar, ni får ha lite tålamod, skämtar Alice i slutet av vloggen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt