Torsdag 21 Okt
Stockholm

Här festar Sveriges influencers – mitt i pandemin

Alice Stenlöf var en av de influencers som festade på en restaurang i Stockholm under lördagsnatten.
Alice Stenlöf var en av de influencers som festade på en restaurang i Stockholm under lördagsnatten. Foto: Bildkälla: Instagram & Stella Pictures.

Att smittoläget i Sverige är fortsatt allvarligt är det få som har missat. Trots detta syns flera av landets mest inflytelserika profiler festa på restauranger i Stockholm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Coronapandemin håller fortfarande ett stadigt grepp om världen och många människor har behövt anpassa sina liv efter nya restriktioner. 

Tidigare i veckan rapporterade Nyheter24 om att regeringen har valt att förlänga alkoholförbudet efter klockan 20 på restauranger och krogar i Sverige. 

– Vi har fortsatt ett allvarligt läge. Vi har passerat jul- och nyårshelgen och vi har fortsatt en hög smittspridning i samhället, sa socialminister Lena Hallengren då till SVT.

Även begränsningen på max åtta personer i ett sällskap på allmänna och privata sammankomster kvarstår. 

Influencers festade på restaurang i Stockholm

Under lördagsnatten publicerade flera svenska influencers klipp och bilder på fest och alkohol på Instagram. Det rör sig om ett firande av Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge som nyligen fyllt år. 

Nyheter24 har tidigare rapporterat om Biancas generösa födelsedagspresent till sin bästa vän och assistent. Men igår kväll var det minsann dags att fira igen. 

"Nu ska vi fira mig för typ 10 gången", skrev Lovisa Worge på Instagram story. 

På restaurang Hallwylska i Stockholm släppte Sveriges stora sociala medie-stjärnor loss. Bland annat var Alice Stenlöf och assistenten Lucas Armando Feola på plats för att fira sin vän. 

"Så jävla trött"

Någon som inte verkade vara på plats vid firandet är dock Lovisas bästa vän Bianca Ingrosso. Istället hade Bianca en mysig hemmakväll med kompisen Melina Criborn

Det verkade dock vara flera av Biancas följare som undrade varför hon inte var på plats på Hallwylska, där hennes kollegor och vänner befann sig. 

"Nej jag och Lovisa bråkar inte. Jag är hemma och vilar bara. Jesus kan alla sätta på en rolig film och sluta peka sina viktiga pinnar överallt", skrev hon på Instagram story.   

Bianca Ingrosso hade en hemmakväll. Bildkälla: Instagram.
Bianca röt ifrån mot ryktena. Bildkälla: Instagram.

LÄS MER: 

Bianca Ingrosso chockar fansen med text om Lovisa Worge

Följarna rasar efter detaljen i Alice Stenlöfs matvideo

Kommentera
Kopiera länk
Dela