Pernilla Wahlgren, 53, och kärleken Christian Bauer, 55
Pernilla Wahlgren, 53, och kärleken Christian Bauer, 55 - Foto: Stella Pictures

Christian Bauers okända kärlekstatuering till Pernilla Wahlgren

När Pernilla och Christian var i Marbella passade han på att föreviga deras kärlek på kroppen. Nu berättar Pernilla för första gången om den dolda kärlekstatuering.


Tidigare i vintras befann sig Pernilla Wahlgren, 54, på en lyxig och avkopplande resa i Paris tillsammans med poddkollegan Sofia Wistam, 55, och deras kärlekar Christian Bauer, 55, och Magnus Wistam, 52.

I podcasten "Wahlgren & Wistam" berättade Pernilla och Sofia att resan bestod utav god mat, shopping – och ett riktigt trevligt boende.

Ja, för det är sannerligen ett lyxhotell som Pernilla bokat resan till ära. Hotellet heter "Hôtel Westminster" och ligger vackert beläget i de centralaste delarna av Paris stadskärna. 

Här kan de boende njuta av room service dygnet runt, allergitestade sängkläder och möjligheten att boka limousin när man ska iväg. 

Men smakar det så kostar det. Nyheter24 har tagit reda på vad det kostar att bo en natt i sviten på Pernillas hotell!

Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren: "När vi sa de magiska orden"

Under den romantiska resan konstaterade Sofia Wistam att hon och maken varit ett par i tjugo år, även fast hon har svårt att minnas deras exakta bröllopsdag. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har inte varit tillsammans alls lika länge, men det här med datum verkade vara svårt ändå. Inte ens det faktum att Christian låtit tatuera in datumet de blev tillsammans gjorde det lättare för henne att komma ihåg.

– Jag vet att han tycker att när vi var tillsammans i Marbella och sa de tre magiska orden, "Jag älskar dig", det har han tatuerat in på sin arm. Och då borde jag ju veta vad det är för datum. Jag får titta på hans arm i smyg.

– Magnus har vår bröllopsdag på sin arm också, så jag kan titta på hans arm, fyllde Sofia i. 

– När vi inte vet kollar vi på våra mäns armar, sa Pernilla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!