Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam reste till Paris, men en middag blev rätt dramatisk
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam reste till Paris, men en middag blev rätt dramatisk - Foto: Stella Pictures/Jonas Ekströmer/TT

Dramatiken på Pernilla Wahlgrens kärleksresa: "En jävla grupphets"

När poddkollegorna Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam tog med sig sina kärlekar till Paris väntade shopping, god mat och lite drama. För ja, under en middag började Pernilla nämligen hetsa Sofia att göra något hon verkligen inte ville.


Pernilla Wahlgren, 53, befann sig under förra veckan på en lyxig och avkopplande resa i Paris tillsammans med poddkollegan Sofia Wistam, 55, och deras kärlekar Christian Bauer, 55, och Magnus Wistam, 52.

I podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla och Sofia att resan bestod utav god mat, shopping – och ett riktigt trevligt boende.

Ja, för det var sannerligen ett lyxhotell som Pernilla bokat resan till ära. Hotellet hette "Hôtel Westminster" och låg vackert beläget i de centralaste delarna av Paris stadskärna. 

Foto: Instagram/pernillawahlgren

Här kunde de boende njuta av room service dygnet runt, allergitestade sängkläder och möjligheten att boka limousin när man ska iväg. 

Men smakar det så kostar det. Nyheter24 har tagit reda på vad det kostar att bo en natt i sviten på Pernillas hotell!

Sofia Wistam: "Jag tänker inte!"

Under resan passade paren på att gå på en romantisk dubbeldejt i fransk anda. Men det gick lite överstyr för Sofia Wistams del.

– Jag försökte få Sofia Wistam att äta les escargots. Alltså sniglar, berättar Pernilla Wahlgren.

– Du får uttala det hur du vill, men jag tänker ändå inte äta det. Och jävlar vilken grupphets det var på mig igår alltså. "Sniglar, sniglar, sniglar, ät, ät, ät", och jag ba "nej!", svarar Sofia Wistam då.

Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens chock - när hon smakade sniglarna

Sofias Änglar-programledaren berättar att hon inte ens kan tänka sig att äta sniglar för en miljon kronor. 

Och Pernilla, som inte trodde det skulle vara någon match för henne att provsmaka delikatessen, var inte alls särskilt kaxig när det var hennes tur. 

– Jag ska vara helt ärlig, jag trodde jag skulle våga. Och jag vågade, men jag var inte fräck och kaxig. Jag hade den i munnen och tuggade på den, och den bara gick runt i munnen. Den smakade vitlök, men medan jag tuggade på den var allt jag kunde tänka på "fan, det är en jävla snigel jag har i munnen", berättar Pernilla Wahlgren i podcasten.

Sofia Wistams make Magnus däremot, han var desto gladare i sniglar och slurpade i sig en hel drös. Smaken är verkligen som baken!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!