Armina dejtade även hon Felix efter Bachelorette...
Armina dejtade även hon Felix efter Bachelorette... - Foto: TV4/Bachelorette

Bachelor-deltagaren Armina dejtade Felix samtidigt som Julia: "Förnedrade oss"

Dramat kring Bachelor och Bachelorette fortsätter även på hemmaplan. Armina från Bachelor 2021 har nyligen gått ut med att hon ovetandes dejtade Felix samtidigt som årets Bachelorette Julia.
"Jag blev helt ställd och kände mig så liten", skriver hon på Instagram.


Det blåser starka vindar omkring Felix Almsved, som snubblade på målsnöret i jakten på Julia Franzéns sista ros i Bachelorette.

Julia gick nyligen ut med att hon för ett tag sedan dejtade Felix, innan hon själv insåg att han bara gjorde det för att få fler följare.

Den historian kan du läsa om här.

Träffade Armina

Felix ska också ha haft kontakt med och träffat flera tjejer under tiden, och bara en vecka innan han gick ut i TV och tillsammans med Julia sade att de träffas hade han haft kontakt med ingen mindre än Armina Moradi, som tog sig långt i jakten på Bachelorn Sebastians hjärta.

Armina skulle flyga till Marbella

Enligt henne hade hon och Felix träffats, ätit middag, sovit ihop och varit intima sedan juli. De hade sedan daglig kontakt via FaceTime under tiden han var i Marbella för att gå klart sin PT-utbildning. De hade tittat på flygbiljetter tillsammans, men Armina blev sjuk och kunde därför inte åka.

Armina. Bildkälla: TV4/Bachelorette

"Strax därefter startade han sitt PT-företag. Perfekt tillfälle för honom att få publicitet så han får fler följare och klienter genom att dejta den mest omtalade kvinnan i Sverige. Men så fort han blev avslöjad så kom ilskan ikapp honom. Han förnedrade både mig och Julia genom att förminska oss något brutalt".

"Kände mig så liten"

Hon skriver också att veckan innan Felix och Julia offentligt gick ut med att de träffas, hade hon och Felix träffats i Göteborg.

"Jag blev helt ställd och kände mig så liten. Hur kunde jag gå på det här!? Hur kunde jag tillåta detta hända mig!?"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!