Bachelorette
Felix tog sig en dejtingrunda. - Foto: TV4

Även Elin Kjos träffade Felix Almsved

Elin Kjos förklarade för sina följare att hon ville svara på frågan om Felix Almsved en gång för alla.


Det blåser starka vindar omkring Felix Almsved, som snubblade på målsnöret i jakten på Julia Franzéns sista ros i Bachelorette. Sista rosen gick nämligen till Jesper Guldfrandsen. Men relationen rann ut i sanden när paret kommit tillbaka till Sverige.

Istället valde Julia att ta kontakt med Felix och under det sista avsnittet av "Det hände sedan" berättade paret att de börjat dejta. 

Felix förklarade att han "ville ta det försiktigt" då han först blev bortvald i Bachelorette. 

Julia gav Jesper sin sista ros. Men väl hemma började hon att träffa Felix. Bildkälla: TV4

Men när Felix och Julia gick ut med sin relation började det trilla in DM:s till Julia där tjejer berättade om att de träffat Felix under samma period, att han skrivit till många och betett sig på ett udda sätt. 

Den historian kan du läsa om här.

Träffade Armina

Felix ska ha haft kontakt med ingen mindre än Armina Moradi, som på sin Instagram skrev ut att de umgåtts flitigt, sovit med varandra och varit intima. Armina var likt Felix med i TV då hon samma period som honom spelade in årets Bachelor. 

Armina var med i Bachelor. Bildkälla: TV4

Han har även hängt med ett annat välkänt ansikte. 

Felix umgicks med den hyllade träningsprofilen  Elin Kjos under en period. Någonting de båda visade upp på Instagram. Men en dag så syntes inte profilerna längre på varandras sociala medier. 

Elin håller titt som tätt frågestunder på sin Instagram där hon svarar på allt mellan himmel och jord. Och tydligen har frågan om Felix medverkan i Bachelorette varit vanligt förekommande. 

Elin är en väldigt omtyckt och hyllad träningsprofil. Bildkälla: TV4

Och senaste frågestunden kunde följarna inte längre hålla sig. De frågade då om hennes reaktion på Felix medverkan i Bachelorette. Detta då det inte var så länge sedan som hon och Felix umgicks. 

Elin Kjos valde tillslut att svara på följarnas fråga. Bildkälla: elinkjos/Instagram

"Som ni frågar om det. Svarar på det en sista gång och sen är jag klar med det känner jag hehe. Jag är som ni vet väldigt privat av mig. Men det är så klart ingen hemlighet att vi hängde för ett tag sen. Allt har sin tid och jag är absolut inte ledsen (vore konstigt om jag var det). Jag känner ingenting kring att han var med i Bachelorette faktiskt", skriver hon och tillägger. 

"Jag väljer alltid kärlek och ljus i livet och med det så väljer jag alltid att lämna och gå vidare från det som inte ger mig det", avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!