Lördag 21 Maj
Stockholm

Så mycket tjänar de folkkära Mandelmanns

Mandelmanns lön
Gustav och Marie Mandelmann. Foto: Johan Nilsson/TT

Gustav och Marie Mandelmann har under de senaste åren haffat platsen som landets älsklingspar. Och kärleken från folket har sannerligen gett avkastning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Marie och Gustav Mandelmann känner nog de flesta svenskar till idag. De är paret som lämnade Stockholm bakom sig och köpte en stor gård i Skåne på hela sextio hektar där djur, grönsaker och träd växer och blommar. 

Gustav och Marie träffades för lite mer än 30 år sedan och idag har paret fyra barn tillsammans. De kände tidigt en längtan efter att lämna storstaden för något lugnare och Gustav valde då att åka ner till Skåne för att leta efter den perfekta gården till familjen. 

Mandelmanns gård har kommit att bli ett succéprogram. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

1996 tog familjen flyttlasset och flyttade från Stockholm till Djupadal, Österlen. Men den första tiden blev allt annat än enkel då paret hade det väldigt knapert. 

– Folk stöttade oss. Någon kom med en höna i ena handen och en gris i den andra handen, har Marie berättar i programmet. 

Men idag är det andra bullar. Paret har idag gjort stor succé med mysprogrammet Mandelmanns gård och Mandelmanns jul vilket blivit någonting heligt att se i juletider ute i stugorna. 

Så mycket tjänar Gustav och Marie Mandelmann

Idag slipper paret gå runt på allmosor från sin omgivning utan har minst sagt en god ekonomi.

Under året 2020 hade Gustav en fastställd förvärvsinkomst på 400 156 kronor och ett aktivt överskott av näringsverksamhet på 24 617 kronor. 

Maries inkomst landade på 433 264 kronor och ett överskott på 27 738.

Paret äger tillsammans en rad bolag varav ett omsätter över tre miljoner kronor. 

Inte illa!

Kommentera
Kopiera länk
Dela