Mandelmanns lön
Gustav och Marie Mandelmann. - Foto: Johan Nilsson/TT

Så mycket tjänar de folkkära Mandelmanns

Gustav och Marie Mandelmann har under de senaste åren haffat platsen som landets älsklingspar. Och kärleken från folket har sannerligen gett avkastning.


Marie och Gustav Mandelmann känner nog de flesta svenskar till idag. De är paret som lämnade Stockholm bakom sig och köpte en stor gård i Skåne på hela sextio hektar där djur, grönsaker och träd växer och blommar. 

Gustav och Marie träffades för lite mer än 30 år sedan och idag har paret fyra barn tillsammans. De kände tidigt en längtan efter att lämna storstaden för något lugnare och Gustav valde då att åka ner till Skåne för att leta efter den perfekta gården till familjen. 

Mandelmanns gård har kommit att bli ett succéprogram. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

1996 tog familjen flyttlasset och flyttade från Stockholm till Djupadal, Österlen. Men den första tiden blev allt annat än enkel då paret hade det väldigt knapert. 

– Folk stöttade oss. Någon kom med en höna i ena handen och en gris i den andra handen, har Marie berättar i programmet. 

Men idag är det andra bullar. Paret har idag gjort stor succé med mysprogrammet Mandelmanns gård och Mandelmanns jul vilket blivit någonting heligt att se i juletider ute i stugorna. 

Så mycket tjänar Gustav och Marie Mandelmann

Idag slipper paret gå runt på allmosor från sin omgivning utan har minst sagt en god ekonomi.

Under året 2020 hade Gustav en fastställd förvärvsinkomst på 400 156 kronor och ett aktivt överskott av näringsverksamhet på 24 617 kronor. 

Maries inkomst landade på 433 264 kronor och ett överskott på 27 738.

Paret äger tillsammans en rad bolag varav ett omsätter över tre miljoner kronor. 

Inte illa!

Senaste nytt

Russell Crowe rakade bort allt skägg – nu ser han 20 år yngre ut

Pernilla Wahlgren ger konsert på ny festival

Pernilla Wahlgren är klar för den nya festivalen Drömmen i Stockholm vår. Därmed gör hon sin första egna livekonsert på många år.

Hanna Friberg svarar äntligen på den vanligaste frågan hon får

1 timme sedan
Hanna Friberg, influencer och tidigare vasaloppsåkare, delar med sig om frågan hon får nästan varje dag om loppet.

Maurizio Cattelan pekar finger åt Moderna

1 timme sedan
En gång väckte hans meteoritbombade påve polska katolikers vrede, nu har Vatikanen bjudit in Maurizio Cattelan att göra ett verk på årets Venedigbiennal. Men först visas han stort på Moderna Museet i Stockholm.

Justin Timberlake till Sverige

3 timmar sedan
Justin Timberlake ger sig i sommar ut på Europaturné. Totalt blir det tretton stopp i åtta länder och den 2 september kommer turen till Stockholm och Tele2 arena, meddelar konsertarrangören Live Nation.

Dotters syrliga svar om Loreen-jämförelsen: "Lite lustigt..."

3 timmar sedan
Fjärde gången i Melodifestivalen och storfavorit. Men nu får Dotter kritik för att härma Loreens "Tattoo"-nummer från i fjol. – Det är lite lustigt att folk jämför oss. Jag har haft den här visionen sedan 2022, säger hon.