Elin Härkönens pojkvän Anthony skriver ut ärligt inlägg

Elin Härkönen hittade i år kärleken i boxaren Anthony Yigit. På Instagram har han nu skrivit ett känslosamt inlägg om sig och sin familj.


Det var för någon månad sedan i P4 Extra som Elin Härkönen valde att berätta om hur det egentligen gick till under kvällen då hon fick reda på att hennes tidigare pojkvän Paolo Roberto åkt fast för sexköp år 2020. 

– Han berättade det här för mig. Han skulle nämligen hämta mig efter jobbet då han brukade göra det när jag slutade sent. Men så dök han inte upp när jag hade slutat, berättade hon. 

Elin berättade även att hon under den tuffa perioden tvingades ta emot hat och hot. 

– Jag fick starkt stöd av människor men jag fick även massor av hat och hot som var fruktansvärt. Jag är förvånad över att det finns så mycket människor som mår dåligt och vill att någon annan ska må ännu sämre.

Idag är Elin tillsammans med Anthony Yigit som precis som henne var med i "Elitstyrkans hemligheter" där paret träffades. Anthony var en av tre som klarade sig till slutet av tävlingen. Mer om det kan du läsa här.

Kramen efter att rekryterna fått reda på att de klarat uttagningen. Bildkälla: C More

Paret ser ut att vara stormkära och lägger flitigt upp bilder på varandra med hyllande ord. 

Men nyligen publicerade Anthony ett annat känslosamt inlägg som handlade om andra delen av sin familj.

"Blod är inte tjockare än vatten"

Anthony valde nämligen att i ett album berätta lite om sitt släktträd/familj och berättar i sin slutkläm att man inte alltid föds in i en familj, utan att man även väljer den själv. 

"Detta har fått mig att förstå att en inte föds in i en familj, utan det är något en skapar själv. Blod är inte tjockare än vatten".

I kommentarsfältet haglar det nu in kärleksfulla kommentarer från följare som tycker det är fint att han tar upp det faktum att alla familjer är annorlunda.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.