Phillipe Cohen är Youtuber, krögare och pojkvän till Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen är Youtuber, krögare och pojkvän till Bianca Ingrosso - Foto: Stella Pictures

Så mycket tjänar Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen

På kort tid har Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen fått en stor följarskara på Youtube och öppnat den egna krogen "Ted". Syns framgångarna på lönekontot?


Phillipe Cohen, 27, är superentreprenören Bianca Ingrossos, 26, pojkvän, ägare åt hunden Ted och krögare på Stockholmsrestaurangen med samma namn. 

Han driver dessutom en uppskattad Youtubekanal där han delar med sig av sina bästa recept och tips till de drygt 100 000 prenumeranterna. Så ja, det har onekligen hänt en hel del för Phillipe under de senaste åren.

Så hög månadslön har Phillipe Cohen

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av hade Phillipe Cohen en fastställd förvärvsinkomst på 216 600 kronor under inkomståret 2020.

Det ger honom en månadslön på 18 050 kronor – 9 000 kronor mindre än året dessförinnan. 

Phillipe Cohen sitter med i styrelsen i miljonbolag

Men Phillipe Cohen behöver inte hänga läpp för det. 

Under 2020 omsatte hans bolag Flippcohen AB 787 000 kronor, enligt uppgifter från AllaBolag. Enligt verksamhetsbeskrivningen sysslar företaget med producering av content i tv och sociala medier.

Phillipe sitter som ordinarie styrelseledamot i bolaget, som har totala tillgångar på 689 000 kronor.

Utöver det sitter Phillipe med i styrelsen i det familjeägda modeföretaget Diab'Less Fashion AB, vars tillgångar uppgår till hela 15 miljoner kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!