Agneta Sjödin relation
Agneta Sjödin. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Agneta Sjödin öppnar upp sig om kärlekslivet: "Inte så lätt..."

Det är i en intervju med Hemmets journal som Agneta Sjödin avslöjar allt kring huruvida hon träffar någon – eller inte.


Agneta Sjödin, 54,  är en av våra mest folkkära programledare och hon är under helgen aktuell med sitt ärliga program "Agnetas nyårskarameller" där hon tillsammans med sina gäster går igenom året som gått.

Agneta Sjödin. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT

Vi har även sett henne i en rad olika program den senaste tiden, bland annat 16 weeks of hell och Över Atlanten. Där har det mest varit fokus på blod, svett och tårar – men titt som tätt har deltagarna kommit in på det här med relationer, vilket Agneta öppnade upp sig om i en intervju med Hemmets journal

Är Agneta Sjödin i en relation just nu?

För ganska exakt tre år sedan bekräftade före detta elitidrottaren Martin Lamprecht, 58, (pappa till Filip Lamprecht), att han och Sjödin var ett par.I augusti visade paret upp sig för första gången när Agneta hade releasefest för ”Drömdagboken” på en restaurang i Stockholm. 

Relationen rann dock ut i sanden på grund av ingenting mindre än distansen. I intervjuer berättade både Agneta och Martin att bristen på tid tillsammans i kombination med långa avstånd gjorde att kärleken inte helt räckte till. 

Men 2020 var det upp på hästen igen, för då träffade nämligen Agneta  finansmannen Claes Bahri, 59 och profilerna blev ett par. Claes var tidigare tillsammans med pr-kvinnan och Army of Lovers-artisten Dominika Peczynski som han har dottern Hannah Bahri, 20, med.

Idag är paret dock inte längre tillsammans, och i en intervju med Hemmets journal säger Agneta att det inte funnits någon man i hennes liv efter Claes. 

– Det har stått på paus länge nu, ända sedan innan pandemin slog till. Jag har liksom kommit av mig helt och hållet med dejtandet och vet du, jag har haft så fullt upp med jobb den sista tiden att det inte ens funnits tid för dejtande. Sedan är det inte helt lätt att träffa någon, berättar hon 

Hon tillägger att hon gärna hittar kärleken igen men att det inte fått henne att konstant gå omkring och tänka på en man.

– Jag vet att jag inte vill leva själv och det vore såklart kul att träffa någon som vill fortsätta att resa och upptäcka världen med mig, men det är inte så att jag går runt och väntar på en man, avslutar hon.

Agneta har sedan tidigare dottern Maja tillsammans med Niklas Strömstedt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!