Söndag 23 Jan
Stockholm

Gunilla och Erika Persson firade jul med hyllade Oscarsvinnaren

Erika Persson
Erika och Gunilla firade jul hos en annan svensk kändis. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Gunilla Persson uppdaterade nyligen sin blogg. Då kom det fram att hon och dottern Erika firat jul med en man som har flertalet Oscarstatyetter hemma.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Gunilla Persson och dottern Erika Persson har sannerligen njutit av julens mysiga dagar. 

På sin blogg berättar Gunilla att de umgåtts med nära och kära, spelat spel, lagat mat och tagit det lugnt. 

Men familjen firade inte jul med vem som helst. På sin blogg berättar nämligen Gunilla att de firat jul med en person som blivit mångfaldigt hyllad i Hollywood. 

"Vunnit flera Oscars"

Mannen som de firade jul hos är nämligen ingen mindre än svenske Paul Ottosson som prisats för sina talanger inom ljudredigering, bland annat för storfilmer som Hurt Locker och Zero Dark Thirty

Paul N.J. Ottosson. Bildkälla: John Shearer

"Paul Ottosson ni vet som vunnit tre Oscars for bästa ljud (inte dåligt) att ha på sin resumé. Han, hans fru och son är granne till oss så det var ju lätt att ta sig över dit. 

Maten är fantastisk hemma hos Ottossons, de ar engagerade i matlagning och vi åtnjöt ett svenskt julbord med utsökta viner och glögg. Efteråt spelade vi  ”The White Elephant” vilket innebar att varje gäst och familjemedlem bidrar med en julklapp som man sedan lägger i en hög dar man får en nummerlapp på vilken tur man har att välja present", skrev Gunilla.

Dessvärre skulle Gunillas nyår inte komma att hålla riktigt lika hög klass som julafton. 

Detta på grund av att en storm drog in över staden och orsakade att ett träd föll ned i familjen Perssons hus. 

"Min födelsedag har ju inte börjat på bästa sätt kan jag säga. Vi har ingen elektricitet och det betyder mer eller mindre katastrof för mamma. Ett träd ramlade ned i stormen och orsakade denna situation", skrev Gunilla ut.

Som tur så gick allting bra då de fick en hjälpande hand och Gunilla och Erika kunde fira både nyårs och födelsedagsfirande tillsammans med Gunillas mamma Iris. 
Kommentera
Kopiera länk
Dela