Pernilla Wahlgren
"You got a friend in me, you got a friend in me". - Foto: Stella Pictures

Pernilla och Phillipes natt på stan fångades på film: "Så kära"

Det var under en kväll på väg hem med hämtmat som Pernilla Wahlgren och Phillipe Cohen fångades på film. Under tillfället lyfter bland annat Phillipe upp Pernilla och sällskapet ser ut att ha riktigt kul.


Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 27, är ett av Sveriges mest omskrivna par. Profilerna är just nu kärare än någonsin, men vägen dit har inte varit helt rak. 

I intervjuer har Bianca berättat att hon och pojkvännen gjort slut sex-sju gånger och att hon till och med har en dålig relation till julen då hon "alltid blivit dumpad då".

Men nu tycks paret ha hittat en stabilitet i relationen och på sociala medier syns dom umgås flitigt med både varandras familj och vänner. 

Bianca och Phillipe träffades tidigt i livet. Bildkälla: Instagram

Två som kommit att bli väldigt nära vänner är Pernilla Wahlgren och Phillipe. På Instagram kommenterar de ofta varandras bilder med både hjärtemojis och kommentarer som "världens bästa svärson/svärmor". 

Och för inte allt så länge sen lyckades Bianca fånga de två busfröna på film, under en sen utekväll i stan. 

Bianca: "Så kära"

På videon ser man Phillipe och Pernilla som promenerar på Stockholms gator en sen kväll. De skrattar, pratar och Pernilla lutar sig kärleksfullt mot Phillipe, som plötsligt lyfter upp henne och bär henne en bit. 

Pernilla och Phillipe på stan. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Den som fångar dem på film är ingen mindre än Bianca som också skrattar och skriver att dom är "kärare än mig och Phillipe". 

Mamma Christina Scholin la en kommentar på videon som sannerligen gick hem hos följarna. Bildkälla: Instagram

Se det roliga klippet i spelaren ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!