Fredag 21 Jan
Stockholm

Så är relationen mellan Julia, Jesper och Felix idag, efter triangeldramat

I en frågestund på Instagram svarar Julia på frågan om hennes relation med Jesper och Felix idag
I en frågestund på Instagram svarar Julia på frågan om hennes relation med Jesper och Felix idag. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 och TV4 screenprint från avsnittet

Årets säsong av Bachelorette har tagit slut i tv-rutan, men inte i verkligheten. Draman fortsätter och nu avslöjar Julia Franzén om hon har någon kontakt med de två finalisterna från programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Denna säsong av Bachelorette har minst sagt varit fartfylld, under flera veckor fick vi följa Julia Franzéns, 31, jakt på kärleken. Det hela blev en säsong med drama, kärlek och bråk. Men trotts att säsongen har tagit slut, är draman inte över.

Den sista rosen togs emot av Jesper Guldbrandsen, 33. Men efter resan hem till Sverige valde Julia att avsluta sin relation med han, för att istället dejta killen på andra plats, Felix Almsved, 29. Denna relation var inte heller långvarig.

Julia Franzén berättar i en frågestund på Instagram om hon har kontakt idag med Felix eller Jesper Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Felix dejtade andra samtidigt

Efter relationen mellan Julia och Felix hade tagit slut, har Julia gått ut i sociala medier med att han dejtade andra tjejer samtidigt som han dejtade henne. Julia menar att han endast dejtade henne, för att få fler följare. Läs mer om det här.

Har Julia, Jesper och Felix kontakt idag? Vi har svaret Foto: Screenprint från Bachelorette-avsnittet

Trotts sitt krossade hjärta bjuder Julia fortfarande på glada miner på hennes plattformar. På hennes Instagram svarar hon nu på frågor kring hennes, Jespers och Felix relation idag. 

Har Julia Franzén, Jesper och Felix kontakt?

En följare är nyfiken på om Felix eller Jesper har hört av sig efter allt som har hänt. Julia svarar med ett kort, nej. Trion har alltså ingen kontakt i dagsläget. 

Screenprint från Julias instagram @juliafranzen.se


Kommentera
Kopiera länk
Dela