Fredag 28 Jan
Stockholm

Julia Franzén släpper sitt breakup-sms till Jesper

Under en frågestund på Instagram svarar Julia på en rad med spännande frågor. Hon släpper också sms:et som gjorde att det tog slut mellan henne och Jesper.
Under en frågestund på Instagram svarar Julia på en rad med spännande frågor. Hon släpper också sms:et som gjorde att det tog slut mellan henne och Jesper. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Bachelorette tog en dramatisk vändning när vi fick reda på att Julia lämnade Jesper för att dejta Felix. Men hur såg detta "breakup" egentligen ut? Nu släpper Julia sms:et som ger mer klarhet i frågan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den senaste säsongen av Bachelorette har bjudit på sorg, bråk och kärlek. Det sista avsnittet gav tittarna gåshud och när Julia äntligen skulle ge sin sista ros väntade vi nervöst framför tv-rutan. Men trotts att den sista rosen har delats ut, har draman inte tagit slut.

På Instagram släpper Julia sms:et som gjorde att det tog slut mellan henne och Jesper Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Vem fick den sista rosen av Julia Franzén?

När den sista rosen hamnade i Jesper Guldbrandsens, 33 famn föll han ned på ett knä för att fria. Men efter resan hem till Sverige valde Julia att avsluta relationen med sin fästman, för att istället dejta killen på andra plats, Felix Almsved, 29. Denna relation var inte heller långvarig.

Efter relationens slut har Julia gått ut i sociala medier med att Felix dejtade andra tjejer samtidigt som han dejtade henne. Julia menar att han endast dejtade henne, för att få fler följare. Läs mer om det här.

Under en frågestund på Julias Instagram släpper hon smset: som gjorde att det tog slut mellan henne och Jesper. Vi får även se Jespers svar på meddelandet. 

Julia Franzén släpper sms:et som gjorde att det tog slut mellan henne och Jesper

Nu släpper Julia Franzén meddelandet som gjorde att det tog slut mellan henne och Jesper Foto: Screenprint från Julias instagram @juliafranzen.se

I meddelandet skriver Julia att hon behöver tid för sig själv. Därför tog hon avstånd från Jesper när de anlände till Sverige.

Kommentera
Kopiera länk
Dela