Fredag 21 Jan
Stockholm

Pernilla Wahlgrens följare i coronapanik efter hennes senaste video

Wahlgren corona
Pernilla Wahlgren möter skarp kritik från följarna. Foto: Stella Pictures

Det var för cirka en vecka sedan som Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso fick reda på att de testat positivt för covid-19. Detta gjorde att de snabbt satte sig i karantän. Men enligt Pernillas följare har hon inte skött sig exemplariskt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under måndagen som regeringen berättade att de nu stramar åt rådande restriktioner ytterligare. Dessa kommer att börja gälla från och med onsdag den 12 januari.

Restriktionerna innebär bland annat att de som kan ska och bör arbeta hemifrån. Krogar och och restauranger med serveringstillstånd ska stänga senast klockan 23.00 och en begränsning på högst 8 personer per sällskap införs. 

Men det var till och med tidigare än så som Pernilla Wahlgren rasade på restriktionerna och ironiskt skrev ut "tack regeringen" i ett inlägg efter att hon insett att hennes utsålda show kommer att drabbas negativt. 

"Tack regeringen", skrev Pernilla ut om de tidigare restriktionerna som kom innan de som infördes denna vecka. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Inte långt efter det, mer exakt för dryga veckan sedan så testade Pernilla själv positivt för corona, vilket även sonen Benjamin Ingrosso gjorde. Det hindrade dock inte vännen Sofia Wistam (som misstänks ha smittat dem) från att besöka den karantänande familjen Wahlgren för att både fika och spela in podd. Någonting som hennes följare då reagerade på. 

"Det spelar ingen roll om Sofia haft det, hon kan få det igen". 

"Vad hände med karantän?"

"Oavsett vaccination eller antikroppar så kan man smittas igen eller bidra till att sprida smittan", skrev några följare då. 

Och det var inte den enda coronakängan som väntade för miss Piccadilly circus. 

"Hur länge satt du egentligen i karantän?"

Under tisdagen publicerade Pernilla en video där hon spelar in Wahlgrens värld tillsammans med sitt filmteam. i videon säger hon säger hon: 

– Idag testade jag negativt så nu är jag positiv till livet men negativ på coronatestet. 

Enligt Pernillas följare har hon dock suttit isolerade i bra mycket mindre än en vecka. 


Några av kommentarerna på Pernillas Instagram. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Enligt Pernilla har hon suttit isolerad i en veckas tid – men enligt följarna som flitigt bevakar hennes liv på Instagram så har hon givit sig ut för tidigt. 

Vill du veta mer om hur och när man ska stanna hemma så kan du göra det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela