Nu kommer sanningen fram, den sista rosen var inte Jespers
Nu kommer sanningen fram, den sista rosen var inte Jespers - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Avslöjandet - Julia gav inte sin sista ros till Jesper

Efter Bachelorette har Julias kärleksliv minst sagt funnit sig i blåsväder. Och nu avslöjas det på Instagram att den sista rosen inte gick till Jesper utan till någon annan. Vi vet vem.


Nu var det ett tag sedan som Julia Franzén, 31, delade ut sin sista ros i Bachelorette 2021. Men det ingen visste var att det egentligen inte var Julias sista ros att dela ut. 

Den sista rosen gick egentligen inte till Jesper, utan till... Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

I programmet gavs den sista rosen till Jesper Guldbrandsen, 33. Efter han tog emot den ställde hans sig på ett knä för att fria. Men efter resan hem till Sverige valde Julia att avsluta sin relation med Jesper, för att istället dejta killen på andra plats, Felix Almsved, 29. Denna relation var inte heller långvarig.

Han dejtade andra samtidigt

Efter relationen mellan Julia och Felix hade tagit slut, har Julia gått ut i sociala medier med att han dejtade andra tjejer samtidigt som han dejtade henne. Julia menar att han endast dejtade henne, för att få fler följare. Läs mer om det här.

Julia inte sin sista ros till Jesper Foto: Screenprint från Bachelorette-avsnittet

Jesper fick inte den sista rosen av Julia Franzén

Nu visar det sig att Julia inte alls gav sin sista ros till Jesper, för några dagar sedan mottog nämligen en annan deltagare den allra sista rosen. Den killen var ingen mindre än Carl Bengtsson, 35, killen på tredje plats. 

Det var egentligen Carl som fick den sista rosen av Julia Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

I posten kom nämligen en ros från Julia till Carl.

Till rosen fanns ett kort där det stod "Du får min sista ros! Puss Julia".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!