Stort drama i influenservärlden – nu ska Hanna Friberg, Klara Elvgren och Paow ses

Det har varit spänt mellan våra kära influensers ett bra tag nu och det känns som att tjafset nu nått sin kulmen. Men frågan är – kommer mötet de pratat om att bli av?


Det råder ett minst sagt kallt krig mellan influenser-profilerna Paulina "Paow" Danielsson, Hanna Friberg och Klara Elvgren. 

Vad som utlöst konflikten är för många lite luddigt men det följarna har bevittnat är att det munhuggits en del på Instagram. 

I veckan spelade Paow in en kortfilm där hon plutade med munnen och sa att hon var Hanna Friberg. 

Paow imiterade Hanna. Bildkälla: kattpaow/Instagram

I en konversation med Exonphbarb så har kontots ägare Nessa spelat in en snutt där Klara i sin tur skämtar om att tjejerna nu kommer att befinna sig på samma ställe i Mexiko, där alla tre är och semestrar. De pratar då ironiskt om hur det hade varit om Paow gästade hennes Youtubekanal. 


– Haha jo men hej Paow, vi tänker att vi kan köra en liten mukbang där vi reder ut allting, hur passar morgonen. Eller hej Paow, hur ser din kväll ut, haha, säger Klara i det inspelade klippet på Exonphbarb.

Men tro det eller ej så svarade Paow på inbjudan, dock på ett väldigt Paowigt sätt. 

"Skulle bli deras mest lyssnade avsnitt hittills så lätt. Ska vi säga klockan 13?"

Nu börjar det se ut som att det som började med ett skämt. Faktiskt kan komma att bli verklighet. Detta då tjejerna kommer att bo på samma hotell i slutet av veckan...

Klara Elvgren skrev att tjejerna nu kommer att bo på samma hotell under fredagen.Bildkälla: exonphbarb
Paow beeing Paow. Bildkälla: exonphbarb

"Dom har inte råd att bo där så länge. Men jag kommer att sitta med kamera och mat när de kommer", skrev Paow, som fortfarande låter på idén. 

Så nu återstår frågan – kommer mötet att bli av när tjejerna nu kommer att bo på samma hotell. Eller det fortfarande någonting utav ett litet skämt fån Hanna och Klaras sida?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.