Hanna Fribergs obehagliga upptäckt i Mexiko: "Trodde att det var Klara..."

Hanna Friberg befinner sig i skrivande stund i Mexiko tillsammans med vännen Klara Elvgren. Men trots de bildsköna miljöerna och soliga dagarna så var det en sak som skämde upp Hanna rejält.


Hanna Friberg och Klara Elvgren bestämde sig för ett tag sedan att resa till varmare breddgrader. Sagt och gjort tog de sitt pick o pack och stack till Mexiko. 

På Instagram kan följarna nu se skymtar från tjejernas resa där de njuter av sol, bad och vackra miljöer. 

Någonting som uppmärksammats under tjejernas resa har varit deras beef med Paulina "Paow" Danielsson som för tillfället också befinner sig i Mexiko. Mer om det kan du läsa här.

Hanna, Klara och Paow har en beef. Bildkälla: Instagram

Hanna Fribergs panik på boendet 

Klara och Hanna har under resans gång visat upp drömmiga solnedgångar, lyxiga måltider, joggingturer på stranden och många andra härligheter. Men allt har inte bara varit guld och gröna skogar under resan. 

Under gårdagen låg nämligen Hanna inne på tjejernas rum för att ta det lite lugnt och scrolla sin telefon. Hon hörde då Klara komma in i rummet men tyckte då att det var ovanligt tyst ifrån sin vän. Hanna sände då spontant live för att berätta om sin upplevelse. 

Hanna blev väldigt uppskrämd. Bildkälla: Instagram

– Jag var precis med om det mest obehagliga någonsin. Jag låg här på sängen och scrollade min mobil. Så hör jag Klara komma in i rummet. Men hon pratar ju hela tiden och det var ju väldigt tyst så jag vänder mig om – och det var ingen här, berättar hon. 

– Alltså jag hörde och kände i hela kroppen att någon gick in i rummet. Men det var ingen där. Nu är jag livrädd. Spökar det eller var det någon som gick in och vände när de såg en person här, jag vet inte, avslutade Hanna. 

Läskigt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!