Diana Baban filmar sig själv – lämnar följarna i chock

Det var tidigare i veckan som Diana Baban visade upp oanade talanger på sin Instagramstory.


Det rullar minst sagt på i Diana Babans liv. 

Efter uppbrottet från exet Ben Mitkus har Diana valt att fokusera mycket på self care, meditation, att vara ute i naturen och ta hand om kropp och knopp. Hon har flitigt uppdaterat sina följare om sitt mående och att både träning, sömn, positivt tänk och att umgås med härliga människor hjälpt henne på traven.

Nyligen gick Ben Mitkus ut med att han träffat en ny tjej, vilket gjorde att Diana bombarderades av DM:s från följare som undrade om hon var ok och höll sig ovanför ytan. 

– Jag dör, mina dm har ju absolut kaosat det senaste dygnet, säger Diana Baban, och riktade då ett stort tack till alla som hört av sig och undrat hur hon mår.

Sanningen var då att hon checkat in på SPA där hon valt att lägga ifrån sig telefonen.

– Jag har varit på spa det är därför ni inte har hört något från mig. Jag har chillat livet på spa sen igår vid lunch. Så mig behöver ni absolut inte oroa er för. Jag mår toppen och ska fortsätta ha en otroligt bra dag, sa hon då. 

Och med sin positivitet har hon nu antagit sig nya utmaningar. Bland annat att ta upp ett gammalt intresse från Hudiksvall-tiden. 

Diana Baban: "Säger jag att jag ska..."

Det visar sig nämligen att dokusåpadrottningen Diana är en baddare på skridskor. Trots att hon enligt henne själv inte åkt sådär överdrivet mycket . 

På videos syns Diana åka både baklänges, på ett ben samt göra piruetter. Någonting alla som stått på ett par skridskor vet att man inte skämtar bort i första taget. 

Diana publicerade två videos där hon imponerar på isen. Bildkälla: dianababan/Instagram

"Jag åkte lite skridskor när jag var liten men inget mer än så. Jag är väldigt snabblärd när det kommer till grejer. Har jag bestämt mig för någonting då händer det", skriver Diana. 

Nu har hon lovat sina följare en ny video om en månad där hon ska visa sin utveckling på isen. 

Videon på hennes imponerande framförande ser du i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!