Bianca Ingrosso
Bianca och Phillipe har haft sin första konflikt med husets nyinflyttade grannar. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso i storbråk med sina nya grannar

Det råder inte direkt husefrid hemma hos Bianca Ingrosso. Under onsdagen hamnade hon i dust med sina nya grannar – och efteråt hade hon både det ena och andra att säga.


Det var 2020 som Bianca Ingrosso öppnade upp i Wahlgrens värld angående hennes och Phillipe Cohens vilda bråk. 

Bianca berättade att det både brukade smällas i dörrar och stormas ut från restauranger. Och denna gång 2020 var det så pass att parets dåvarande grannar knackade på. 

Inte nog med det så fick Pernilla Wahlgren avbryta en middag med sin bror Linus Wahlgren för att kasta sig in i en taxi för att kunna dyka upp hemma hos paret. Även Biancas vän Melina Criborn dök upp för att lugna ned situationen. 

"Alla par bråkar väl. Ni vet hur det är", sa Bianca då. Bildkälla: discovery+

– Phillipe sa att det stod hur många grannar som helst utanför, frågade en orolig Pernilla.

– Ja, och en av dem sa åt mig med mitt namn. Bianca, lugna ned dig. Nej men jag kan inte ens tänka på det här med, svarade Bianca. 

Nu har nya grannar flyttat in och dessvärre har samma sak hänt igen – enligt Bianca är det dock denna gång obefogat. Bråket den här gången var nämligen inte mellan henne och Phillipe, utan mellan paret och grannarna. 

Bianca Ingrosso:"Första bråket"

På sin Instgaram publicerade Bianca en video på en otroligt aptitlig tomatsås som Phillipe stod och lagade. Men lyckan blev inte långvarig. 

Någon timma senare ringde det nämligen på dörren. 

"Då har vi haft vårt första bråk med de mest otrevliga, nya grannarna som bankade och klagade tills de slutligen kom och knackade på. De var så himla otrevliga på grund av att vi gick omkring i lägenheten så här sent?"

" Vi vaknar varje morgon av våra grannars barn ovanför och skulle aldrig någonsin klaga för det är byggnadens fel att det är extremt lyhört. Dock kan man så klart tycka det är mysigt att vakna och höra grannarna vakna haha", skrev Bianca ut. 

"Första bråket". Bildkälla: biancaingrosso/Instagram
Från Biancas story. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Bianca avslutade med att säga att en liknande händelse aldrig ägt rum tidigare. För att sedan komma på sig själv och då skämtsamt skriva: 

"Eller jo, vi alla minns tyvärr händelsen jag berättade om i Wahlgrens värld". 

Dock kommer denna dust att lösa sig på naturlig väg då Bianca och Phillipe nyligen gick ut med att de köpt sin första gemensamma lägenhet och därav kommer att flytta. 

Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!