Blir mötet mellan Hanna Friberg, Klara Elvgren och Paow av? Nu svarar de

Hanna Friberg och Klara Elvgren befinner sig just nu i Tulum, Mexiko där de njuter av en vardag med sol, bad, drinkar och fest. Men det är inte endast de vackra miljöerna som fångat följarnas intresse...


Klara Elvgren och Hanna Friberg befinner sig i skrivande stund på en drömmig resa borta i Tulum, Mexiko. Tjejerna har varit flitiga med att uppdatera sina följare om sin vardag innehållandes vackra miljöer, lyxiga restauranger, färgglada drinkar, sol, bad och palmer. 

Under onsdagen skulle tjejerna bege sig ut på lite fest och bestämde sig då för att sända live för att surra lite med sina följare. Många undrade hur mycket tjejernas boende kostade, vad de dricker för drinkar och vilka restauranger de testat – men det var en fråga som dök upp flertalet gånger i flödet.

Nämligen om de ska träffa Paulina "Paow" Danielsson.

Det råder nämligen ett kallt krig mellan tjejerna då Paow tidigare sagt att hon inte visste vilka Hanna och Klara var. Detta fortsatte med att kontot Exonphbarb publicerade ett klipp där Klara skämtade om att Hanna och hon nu skulle träffa Paow för en mukbang borta i Tulum. Detta då alla kommer att bo på samma hotell över helgen.

Paow publicerade denna bild på sin story. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Följarna har nu suttit som på nålar inför det eventuella mötet. Det var därför ingen chock att Hanna och Klara bombarderades med frågor om huruvida de kommer att stämma möte med Paow. 

Men slutligen kom svaret. 

– Haha nej vi ska inte träffa Paow. Eller ja vi kommer ju springa in i henne på hotellet men vi kommer inte att 'träffa henne' om ni förstår vad jag menar, sa Hanna. 

To be continued...

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.