Lördag 28 Maj
Stockholm

Blir mötet mellan Hanna Friberg, Klara Elvgren och Paow av? Nu svarar de

Paow
Hur kommer det egentligen att bli?. Foto: Instagram

Hanna Friberg och Klara Elvgren befinner sig just nu i Tulum, Mexiko där de njuter av en vardag med sol, bad, drinkar och fest. Men det är inte endast de vackra miljöerna som fångat följarnas intresse...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Klara Elvgren och Hanna Friberg befinner sig i skrivande stund på en drömmig resa borta i Tulum, Mexiko. Tjejerna har varit flitiga med att uppdatera sina följare om sin vardag innehållandes vackra miljöer, lyxiga restauranger, färgglada drinkar, sol, bad och palmer. 

Under onsdagen skulle tjejerna bege sig ut på lite fest och bestämde sig då för att sända live för att surra lite med sina följare. Många undrade hur mycket tjejernas boende kostade, vad de dricker för drinkar och vilka restauranger de testat – men det var en fråga som dök upp flertalet gånger i flödet.

Nämligen om de ska träffa Paulina "Paow" Danielsson.

Det råder nämligen ett kallt krig mellan tjejerna då Paow tidigare sagt att hon inte visste vilka Hanna och Klara var. Detta fortsatte med att kontot Exonphbarb publicerade ett klipp där Klara skämtade om att Hanna och hon nu skulle träffa Paow för en mukbang borta i Tulum. Detta då alla kommer att bo på samma hotell över helgen.

Paow publicerade denna bild på sin story. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Följarna har nu suttit som på nålar inför det eventuella mötet. Det var därför ingen chock att Hanna och Klara bombarderades med frågor om huruvida de kommer att stämma möte med Paow. 

Men slutligen kom svaret. 

– Haha nej vi ska inte träffa Paow. Eller ja vi kommer ju springa in i henne på hotellet men vi kommer inte att 'träffa henne' om ni förstår vad jag menar, sa Hanna. 

To be continued...

Kommentera
Kopiera länk
Dela