Lördag 21 Maj
Stockholm

Allt du behöver veta om bakdrottningen Camilla Hamid

Camilla Hamid.
Camilla Hamid. Foto:

Under fredagen ser vi Camilla Hamid hos Carina Bergfeldt där hon delar med sig av både det ena och det andra. Men har du koll på vem hon är?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Vad är Camilla Hamid känd för?

Camilla Hamid arbetar som hemkunskapslärare men bestämde sig en dag för att starta succébloggen "My Kitchen Stories" som växte lavinartat. På bloggen hittar man recept på allt ifrån kanelbullar, kladdkaka, tårtor, prinsesstårtor till kolasnittar, småkakor och vaniljmunkar. 

Då hon märkte att det fanns ett intresse i hennes sätt att baka så tog hon det hela till Instagram och Youtube – och även där blev det succé. 

Idag har hon över 90 000 prenumeranter på Youtube och över 428 000 på Instagram. 

Camilla Hamid har även släppt en rad med böcker, bland andra "Baka utan ugn" och" Kaka på kaka : Godare fika året runt".

Vad är Camilla Hamids ålder?

Hon är 29 år. 

Har Camilla Hamid någon familj?

Hon är gift med maken Binyamine Kouach och tillsammans har de två döttrar.

Vad har Camilla Hamid för ursprung?

Camilla växte upp på Söder i Stockholm med sin mamma och sina tre småbröder. Hennes föräldrar är från Egypten och Marocko.

Är Camilla Hamid vän med Antonija Mandir?

Ja, tjejerna har kommit att bli väldigt goda vänner och sammarbetar nu på sina kanaler. På Instagram har Antonija nyligen avslöjat att tjejerna har någonting spännande på g...

Vad är det följarna brukar säga om Camilla hamid och Musse Pigg?

Camillas följare har flera gånger skämtsamt påpekat att hon låter lite som seriefiguren Musse Pigg, vilket hon på senare dagar har börjat hålla med om och själv brukar skämta om. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela