Camilla Hamid.
Camilla Hamid.

Allt om Camilla Hamid: Barn, café och hennes tidigare make

Vill du veta mer om bakdrottningen Camilla Hamid, känd från sociala medier? Här är allt om Camilla Hamids ursprung, familj och barn.


Camilla Hamid ålder – hur gammal är hon?

Camilla Hamid föddes den 31 mars 1992, vilket innebär att hon fyller 32 år under våren 2024.

Vad är Camilla Hamid känd för?

När Camilla Hamid arbetade som hemkunskapslärare bestämde hon sig en dag för att starta succébloggen "My Kitchen Stories" som växte lavinartat. På bloggen hittar man recept på allt ifrån kanelbullar, kladdkaka, tårtor, prinsesstårtor till kolasnittar, småkakor och vaniljmunkar. 

Då Hamid märkte att det fanns ett intresse i hennes sätt att baka så tog hon det hela till Instagram och Youtube – och även där blev det succé. 

Camilla Hamid har även släppt en rad med böcker, bland andra "Baka utan ugn" och" Kaka på kaka: Godare fika året runt".

Har Camilla Hamids make eller partner?

Camilla Hamid har ingen make, men hon var tidigare gift med Binyamine Kouach. Huruvida Hamid har någon partner i dag är oklart.

Camilla Hamid skiljer sig från maken Binyamie Kouach: "Svårt beslut..."

Har Camilla Hamid barn?

Camilla Hamid har två barn: döttrarna Ghita och Kauthar.

Camilla Hamid dolde sin identitet i flera år: "Jag var livrädd"

I sina kanaler varvar Camilla Hamid inbjudande bakverk med bilder på sig själv och maken Binyamine, men så har det inte alltid sett ut. Faktum är att Camilla höll sin egen identitet hemlig i flera års tid – och i sitt sommarprat berättar hon varför. 

– När jag startade mitt Instagramkonto år 2014 på uppmaning av en vän som tyckte mina bakverk gjorde sig bra på bild, så bestämde jag mig väldigt tidigt för att på det här kontot ska bara min kompetens synas. Jag var livrädd att visa minsta detalj som kunde identifiera mig som Nordafrikan, säger hon i sommarpratet och fortsätter:

– Jag ville inte bli påkommen med att inte vara den där klassiska baktjejen, för att få förtroende för att få mina recept bakade efter, säger Camilla Hamid i sitt sommarprat.

Till slut kom vändpunkten där Camilla bestämde sig för att gå ut med vem hon är. Läs mer om det här.

Camilla Hamid i chock när Nicole Falciani berättar vad Eric Saade gjorde mot henne

Vad har Camilla Hamid för ursprung?

Camilla Hamid växte upp på Södermalm i Stockholm med sin mamma och sina tre småbröder. Hennes föräldrar är från Egypten och Marocko.

Driver Camilla Hamid café?

Ja, under 2023 slog Camilla Hamid upp portarna till sitt första café som heter Sweets by Camilla. Det är beläget på Torsgatan i Stockholm. 

Ny kritik efter middagen hos Camilla Hamid: "Man skäms..."

Vad är det följarna brukar säga om Camilla Hamid och Musse Pigg?

Camillas följare har flera gånger skämtsamt påpekat att hon låter lite som seriefiguren Musse Pigg, vilket hon på senare dagar har börjat hålla med om och själv brukar skämta om. 

Har Camilla Hamid Instagram?

På Instagram heter Camilla Hamid @camillahamid.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!