Måndag 23 Maj
Stockholm

Nu har Alice Stenlöf fått nog

Influensern Alice Stenlöf befinner sig på en långresa i Costa Rica
Influensern Alice Stenlöf befinner sig på en långresa i Costa Rica. Foto: Youtube

I sin senaste vlogg berättar influensern Alice Stenlöf att hon inte mår så bra – och att hon måste sluta med ett särskilt beteende för att lyckas råda bot på hjärnsspökena.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I början av december lämnade influensern Alice Stenlöf, 25, mörkret och kylan i Sverige för tropisk värme och surfbrädor i Costa Rica.

Nu njuter hon av god mat, träning, fest, surfning och goda vänners sällskap. Ja, för i Costa Rica bor tvillingssystrarna Maya och Linnea Widmark sedan ett par år tillbaka.

Linnea är inte bara Alices goda vän, hon är dessutom exflickvän till artisten Benjamin Ingrosso. Efter uppbrottet lämnade hon Sverige för att börja ett nytt liv i paradiset. Mer om det kan du läsa här.

Alice Stenlöf lämnade Costa Rica för LA

Nu har Alice Stenlöf kommit ungefär halvvägs i sin långa, härliga semesterresa – och längtan efter lite storstadspuls blev till slut outhärdlig. Hon tog därför sitt pick och pack och lämnade Costa Rica för en kort visit i Los Angeles, USA.

Av hennes sociala medier att döma verkar Alice leva rätt gott även i "änglarnas stad", men ibland kan inte ens en drömmig tillvaro råda bort på hjärnspökena.

Alice Stenlöf: "En liten ångestattack"

Just det öppnar Alice Stenlöf upp om i slutet på sin senaste vlogg, som fått namnet "Jag kan inte fortsätta såhär...". 

– Ska jag berätta om min meltdown? En liten ångestattack, det var längesen nu. Så det var dags, säger Alice i vloggen. 

– Det är mycket känslor, fyller den nyfunna vännen Elle i.

– Gud, vad oklart.

– Men det är lite oklart.

Foto: Youtube

2021 var ett tufft år för Alice

Kort senare sitter tjejerna i bilen, och Alice Stenlöf passar på att utveckla vad det är som får henne att må som hon gör.

Hon har lämnat ett tufft år bakom sig där hon fått jobba mycket med sig själv och sitt välmående. Och med det kom även en del viktiga insikter.

– Någonting som jag inser att jag inte kan göra på samma sätt som jag gjorde innan är att dricka alkohol. Framförallt att dricka alkohol och inte sova ordentligt och ha någon slags struktur, säger Alice i vloggen.

Alice Stenlöf: "Det är så mörkt"

Förut kunde hon njuta av bakfulla dagar, men den tiden är förbi.

– Nu när jag har lättare till ångest så blir det så triggat av att inte ha sovit ordentligt. Dagen efter är det så mörkt, och idag är en sån dag, säger Alice Stenlöf.

Under de tuffare dagarna berättar Alice att allt känns jobbigt – och extra svårt är det att hantera känslorna eftersom hon inte alltid haft de problemen. 

Nu har Alice Stenlöf rest tillbaka till soliga Costa Rica, och vi håller tummarna för att hon mår bättre!

Kommentera
Kopiera länk
Dela