Torsdag 26 Maj
Stockholm

Här drabbas Magdalena Graaf av maximal otur – tre gånger: "Rövmåndag"

Trodde du att du hade en tuff start på veckan?  Då har du inte hört om Magdalena Graafs missöde
Trodde du att du hade en tuff start på veckan? Då har du inte hört om Magdalena Graafs missöde. Foto: Instagram/graafmagdalena

Veckan startade riktigt tufft för Magdalena Graaf – redan på morgonkvisten hade olyckan hunnit vara framme tre gånger. Nu vänder hon sig till Instagram för att ventilera sina känslor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är mycket som händer i Magdalena Graafs, 46, liv just nu.

Bara för någon vecka sedan började följarna misstänka att något hänt mellan henne och fästmannen Louie Marti, 44. 

De slutade plötsligt följa varandra på Instagram och Magdalena kommenterade en hel rad uppseendeväckande kommentarer på hans bilder.

Magdalena Graaf och fästmannen Louie Marti. Foto: Stella Pictures

Men det visade sig lyckligtvis finnas en naturlig förklaring till beteendet – och det rörde sig minsann inte om någon separation. Mer om det kan du läsa här.

Olyckan var framme hemma hos Magdalena Graaf

Under måndagsmorgonen fick Magdalena Graaf säkert sina följare att lyfta på ögonbrynet på nytt, men den här gången behövdes inga spekulationer för att inse att något gått snett.

Foto: Instagram/graafmagdalena

Det visar sig nämligen att olyckan har varit framme hemma hos familjen Graaf – tre gånger under en och samma måndagsmorgon. 

– Vilken rövmåndag det vart då. Ehm, jag har kört sönder min fälg, berättar Magdalena Graaf i ett klipp på sin story på Instagram.

Maggan Graaf: "Mysigt, måndag"

Kort senare dyker Magdalena Graaf upp med den andra dåliga nyheten.

– Nästa måndagsöverraskning, det är att kranen och alla rör i badrummet har gått sönder. Mysigt, måndag, säger Magdalena Graaf.

Foto: Instagram/graafmagdalena

Men olyckan slutar dessvärre inte där. I ett tredje och avslutande klipp berättar Maggan Graaf att även spisen bestämt sig för att börja spöka.

– Det tredje måndagshärliga det är att spisen, den funkar inte. Det är en eller två plattor som funkar, sen är den helt trasig. Så nu har vi ingen spis, inga rör på toaletten och en pajkad bil. Underbart. 

Tycker du att du hade en tuff start på veckan? Då har du nog mött din överman i Magdalena Graaf!

Se hela klippet från Maggan Graafs story i videospelaren ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela