Noel Flike tjej
Vad händer egentligen här? - Foto: Instagram/TT/Nyhetsbyrån

Alice Stenlöfs intima stund med Hov1-profilen – mitt på restaurangen

Alice Stenlöf befinner sig i skrivande stund i LA där hennes lyxiga semester fortsätter. Och nu är det fler bekanta ansikten som dykt upp.


Alice Stenlöf, 25, valde nyligen  att lämna sin trevliga surfarvardag i Costa Rica för att istället röra sig vidare till LA. 

Under Alice resa har hon umgåtts med en rad kända, och okända ansikten – varav några var systrarna Maya och Linnea Widmark. Många följare var nyfikna på hur systrarna har råd att bo i Costa Rica året om då det inte direkt är gratis att leva och bo där. 

Men det är en fråga som Alice, och systrarna, hittills valt att ducka. 

Alice Stenlöf hänger med Hov1 i LA

Alice fick sig en riktigt trevlig avstickare till  LA där hon bodde i ett lyxig hus som minst sagt såg rymligt ut. I sin senaste vlogg får följarna bland annat följa med ut på shopping, frisörbesök och lunch/middag ute med ett annat sällskap. Och i det sällskapet hittar vi både en och två bekanta ansikten. 

Det är nämligen inga mindre än killarna i gruppen Hov1. 

Dante Lindhe tar det piano. Bildkälla: YOUTUBE
Alice och Noel Flike. Bildkälla: Youtube

På sociala medier har det tisslats och tasslat kring att Alice och Noel Flike, 24, i gruppen Hov1 ska ha en liten "thing going on"och mindre nyfikna blev de då inte av att se Alice svepa in Noel i en handduk på restaurangen medan hon ser väldigt tindrande ut. 

– Vad ska du göra nu då?, frågar en av killarna som vi misstänker är Ludwig Kronstrand

– Jag ska ta springnota, säger Alice skämtsamt medan hon fortfarande håller om Noel. 

Vänner eller flirt så ser de sannerligen ut att trivas i varandras sällskap. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

3 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.