Torsdag 26 Maj
Stockholm

Diana Babans dramatiska uppbrott från sin PT: "Inte nice"

Diana Baban
Plötsligt en dag så sökte Diana ny PT. Trots att det såg ut som att hon kommit sin förra nära. Foto: Instagram

Det var under en relativt lång period som Diana Baban flitigt uppdaterade sina följare om att hon börjat gå till en personlig tränare som hon var väldigt nöjd med. Men en dag så bröt tjejerna kontakten helt. Vad hände?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det rullar minst sagt på i Diana Babans liv. 

Efter uppbrottet från exet Ben Mitkus har Diana valt att fokusera mycket på self care, meditation, att vara ute i naturen och ta hand om kropp och knopp. Hon har flitigt uppdaterat sina följare om sitt mående och att både träning, sömn, positivt tänk och att umgås med härliga människor hjälpt henne på traven.

Nyligen gick Ben Mitkus ut med att han träffat en ny tjej, flickvännen Caroline Johansson. Detta fick i sin tur  att Diana bombarderades av DM:s från följare som undrade om hon var ok och höll sig ovanför ytan. 

Ben har nyligen även valt att ta sin nya flamma till stället som Diana överraskade Ben med under Alla hjärtans dag förra året. Någonting som Diana tyckte var "lite väl lågt". 

Men Dianas self care-tåg tuffar på så istället för att ägna tankarna åt Bens påhitt så kör hon på med träning, umgänge och mys hemma. 

Diana Baban: "Vi såg olika på relationen"

Diana har flera gånger i veckans synts träna tillsammans med en personlig tränare som hon även började komma väldigt nära. Under ett tillfälle, någon månad efter att Ben lämnat Diana så bröt hon ihop under ett träningspass så hennes tränare fick hålla om henne och trösta henne. 

Men den tillsynes fina relationen tycks även ha haft sina nackdelar. 

En dag skrev Diana nämligen ut att hon sökte en ny personlig tränare. 

Diana bröt med sin personliga tränare. Bildkälla: dianababan/Instagram

"Har det hänt något mellan dig och din PT? Ni verkade klicka så bra och nu söker du en ny?", skrev en följare undrandes. 

"Vi såg våran relation på två olika sätt och jag valde att bryta den när jag såg grejer jag inte tyckte var speciellt nice. Inget mer än då", svarade Diana. 

Hon har ännu inte kommenterat det hela ytterligare. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt