Gunilla Persson reagerade starkt när hon fick se Erika Perssons betyg

Det är i ett Instagraminlägg som Gunilla Persson skriver ut att hon reagerade väldigt känslosamt när hon fick se dotter Erika Perssons betyg.


Livet rullar på för Gunilla Persson och Erika Persson borta i LA. Gunilla uppdaterar flitigt sina följare om deras vardag då hon både bloggar och Instagrammar om hur de har det i hushållet tillsammans med katterna och Gunillas mamma Iris

Runt jul skrev Gunilla ut ett argt blogginlägg där hon berättade att en i personalen till mamma Iris hade kommit hem till familjen – ovaccinerad. Någonting som gjort Gunilla rosenrasande. Dock hade det hela gått bra och ingen hade blivit sjuk. 

Utöver det fortsätter Erika att engagera sina följare mer än någonsin. För några veckor sedan gick hon ut med att hon nu kommer att skriva en sexmanual som vänder sig till män som har sex med kvinnor. 

Erika skriver en sexmanual tillsammans med en vän. Bildkälla: who_is_erikapersson

Den ska täcka allt ifrån förspel till hur man pratar med sin partner om vad man gillar och inte gillar". 

"Ni som har sex med män. Vad vill ni att de gör mer av och vad vill ni att de gör mindre av", skrev hon ut på sin Instagram. 

När manualen beräknas komma är ännu osagt. Mamma Gunilla har inte heller valt att kommentera det hela. 

Avslöjar Erika Perssons betyg

Att mamma Gunilla inte skulle slå på stora trumman kring sexmanualen kanske inte kommer som en chock. Någonting som hon däremot inte agerade oblygt kring var att berätta om Erikas betyg. Och konstigt är det inte. 

Erika fick nämligen "straight A:s" under sin första termin – vilket är det högsta man kan få.  

Och lovorden från mamma Gunilla – de kom som ett brev på posten. 

"Mitt barn är ett underbarn, ett geni och min stolthet på jorden.Man kan som bekant inte få högre betyg än detta och det är ovanligt att prestera dessa resultat från ett sådant krävande universitet där man verkligen inte kan ligga på latsidan utan studenterna måste prestera i högt tempo och med höga krav".

"Hon har studerat “Critical global studies”, sociology and film” Det blir snart en fest för Erika som måste firas stort! Hon fortsätter att bo hemma på grund av pandemin och att klasserna är stängda förutom online", skrev hon. 

Imponerande.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

1 timme sedan
Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

1 timme sedan
Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".