Malou Prytz är en av artisterna som tävlar i Melodifestivalen den 5 februari
Malou Prytz är en av artisterna som tävlar i Melodifestivalen den 5 februari - Foto: Fredrik Sandberg/TT/Instagram/malouprytz

Han är Mello-aktuella Malou Prytz pojkvän

På lördag tävlar Malou Prytz i Melodifestivalen för tredje gången. När hon inte står på scen spenderar hon tid med sin pojkvän Kim Hofvander – här är allt vi vet om honom.


När Melodifestivalen 2022 drar igång under lördagen den 5 februari är det ingen mindre än Malou Prytz som är först ut på scen. Hon är bara 18 år gammal, men har redan två Mello-bidrag på nacken. 

Prytz medverkade senast år 2020 med den Sia-inspirerade mid tempo-hiten "Ballerina". Med den tog hon sig hela vägen till andra chansen, där resan för den då 17-åriga Malou tog slut. 

Foto: Naina Helén Jåma/TT

I Mello 2022 tävlar hon med bidraget "Bananas" – och vi gissar att hon är sugen på revansch.

Är Malou Prytz och Erik Prydz släkt? 

Under åren som Malou Prytz varit verksam som artist har många spekulerat kring hennes familj – och inte minst huruvida hon är släkt med den svenska dj:n Erik Prydz. 

Anledningen till spekulationerna är mest troligt deras snarlika efternamn, men det finns ingen anledning att tro att de skulle vara relaterade. Först och främst stavas inte Prytz och Prydz likadant, men Malou och Eric är inte heller vänner i sociala medier.

Malou Prytz och pappa Joakim. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Mamma, pappa och syskon – så ser Malou Prytz familj ut

Malou Prytz familj består utav pappa Joakim, mamma Camilla och lillasyster Millie.

Familjen Prytz bor i en villa i Ryd i Tingsryds kommun, och i den har de bott i 18 år. 

Malou Prytz partner – här är allt vi vet om hennes pojkvän

"Gud vilken pingla, är hon singel?", är det nog en hel drös tv-tittare som funderat på under Malou Prytz Mello-framträdanden.

Och svaret på den frågan är nej – Malou Prytz är i ett förhållande med pojkvännen Kim Hofvander. Deras första gemensamma Instagrambild publicerades i juni 2020 när Kim tog studenten. 

Av allt att döma är de tillsammans än idag, de firade nämligen in 2022 vid varandras sida. 

Malou Prytz pojkvän är hockeyspelare

Men vad vet vi om Kim Hofvander då? På hans Instagram är flödet fullt av bilder på en och samma sak – hockey. 

Det beror såklart på att Malou Prytz pojkvän spelar hockey själv, på hög nivå dessutom. Sedan 2017 har han spelat i klubben Olofströms IK, där han spelar i en J20-division och i Division 2.

Kim Hofvander spelar högerforward och har kontrakt i Olofströms IK hela året ut. Vart han tar vägen därefter får tiden helt enkelt utvisa!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!