Margaux och Jacob umgås igen.
Margaux och Jacob umgås igen.

Följarnas glädje efter Jacob Liebermanns och Margaux nya besked: "Hans idé"

Följarna jublar efter Jacob och Margaux senaste video.


Det var för ett par månader sedan som Margaux Dietz och tidigare pojkvännen och innepinnen Seán Canning bröt sin förlovning. Paret var tillsammans i omkring ett år. 

Efter uppbrottet har Margaux setts umgås flitigt med exet Jacob Liebermann, som hon även har sonen Arnold med. Bland annat hakade Jacob med till Sydafrika där hon just nu håller på att bygga sitt drömhus. 

Det är glittrig stämning mellan Margaux och Jacob. Bildkälla: Youtube

Och stämningen mellan Jacob och Margaux – den tycks onekligen vara god. I en av hennes vloggar från Sydafrika skämtade till och Jacob om att det luktade lite återförening. Detta efter att en följare frågat om råd kring skilsmässa. 

– Först landa i att man separerat. Sen ska man ha fullskaligt krig i typ ett år. Sen när det fullskaliga kriget lagt sig då är man redo att återförenas, sa han skämtsamt. 

Det “fullskaliga kriget” som Jacob syftar på är just konflikten som ägde rum på hans och Margaux kanaler, samt i media, hösten 2020 angående huruvida sonen skulle synas på sin mammas plattformar.

– Så börja bråka så löser sig allt sen. Gärna i media också va? Involvera så mycket folk ni kan i bråket, sa Margaux med glimten i ögat. 

Följarna är nyfikna på vad status egentligen är mellan Margaux och Jacob. Bildkälla: Youtube
Här byggs det drömmiga huset. Bildkälla: Youtube
Paret var nyligen på semester ihop. Bildkälla: Youtube

Jacob Liebermann: "Vi ska ha en egen reality"

I Margaux senaste vlogg har föräldrarna en heldag tillsammans med sonen Arnold där de klär ut sig, äter glass och skrattar ihop. När Margaux och Jacob sedan går på gatan tillsammans tar hon snabbt upp sin kamera och berättar att Jacob har en ny idé. 

– Jacob har kommit på en egen idé. Pitcha den nu. 

– Vi ska göra en egen reality. På riktig tv så att det är någon annan som håller i kameran. Namn håller vi på att skissa på redan nu, säger Jacob. 

Ironi eller allvar – det återstår att se. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!