Torsdag 18 Aug
Stockholm

Följarna riktar hårda anklagelser mot Ben Mitkus

Nu anklagas Ben Mitkus för att försöka lura sina följare
Nu anklagas Ben Mitkus för att försöka lura sina följare. Foto: Screenprints från Bens Instagram @benmitkus

Ben Mitkus har ännu en gång hamnat i blåsväder. Efter ett klipp på Tiktok anklagas Ben för att försöka lura sina följare. Nu svarar han på anklagelserna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i september 2021 som det kända influenserparet Ben Mitkus, 27, och Diana Baban, 29, valde att gå skilda vägar. Något som hände på Bens intiativ enligt Dianas inlägg på Instagram. Läs mer om det här. En tid efter presenterade Ben en ny tjej på sina sociala medier, vilket skapade stora frågetecken hos hans följare.

Hur träffade Ben Mitkus sin nya flickvän?

I en video på YouTube svarar Ben på alla frågor kring ämnet, han förklarar bland annat hur han och hans nya flickvän Caroline träffades. 

– Jag tyckte att Ben var väldigt fin, berättar Caroline i klippet. Läs mer om det här.

Ben Mitkus anklagad för att lura sina följare

Nu har Ben Mitkus ännu en gång hamnat i drama, denna gång anklagas han för att försöka lura sina följare. Det var under gårdagen som Ben Mitkus publicerade ett klipp på Tiktok från vad som såg ut som ett reaktionsklipp från den stora internationella youtubern KSI. 

Men efter att Cluee News kikade in KSIs riktiga reaktionsvideo märkte han att klippet som Ben delade var "fake". Se hela videon nedan.

Nu svarar Ben på anklagelserna

På Instagram svarar nu Ben på anklagelserna och berättar att den var "fake", men att det hade varit roligt om det var på riktigt. 


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.