Nu avslöjar Jasmine Gustafsson och Trubbeltanja vad de reser iväg för att göra

Tanja Kallin och Jasmine Gustafsson har dragit iväg på en resa tillsammans. Följarna har undrat vad det egentligen är tjejerna ska göra, vilket Tanja under måndagen äntligen valde att berätta.


Det var när det nya året kom som dokusåpadrottningen Jasmine Gustafsson tog sig ett snack med sina hundratusentals följare och pratade då om nyårslöften. Hon sa att hon i år bestämt sig för att ta tag i en sak hon länge velat göra – och nu ska den drömmen bli sann. 

På sin Instagram visade Jasmine under veckan att hon packat sina väskor redo att åka iväg på en två veckors tur. 

Men ensam åker hon inte. 

Till sällskap har hon nämligen ingen mindre än Big Brother-vinnaren Tanja Kallin, som även hon – har samma mål som Jasmine. 

Men vad är det då tjejerna ska göra?

Där för åker Jasmine och Tanja på en resa

Jo, det är nämligen så att tjejerna åker iväg för att ta körkort. 

De har gemensamt åkt iväg till Tidaholm för en intensivkurs på två veckor och första dagen skrev Jasmine att hon redan var trött men skrev sedan till ett peppande "let's do this". 

Tanja publicerade under måndagen en video där hon sitter i en bil bakom ratten och utbrister:

– Nu får ni allt putsa ögonen. För detta – det trodde ni inte. Men det här är det enda ni kommer att få se från mig under två veckors tid.

Tanja poserar stolt i bilen. Bildkälla: trubbeltanja/Instagram

Vi säger stort lycka till!

Därför känner du igen Johanna Nordströms pojkvän Adam

Komikern och poddstjärnan Johanna Nordström, 26, har i succépodden "Ursäkta" under några veckors tid hintat om att hon skaffat pojkvän. 


Överallt har de nyfikna följarna sökt med ljus och lykta för att få fram vem den mystiske mannen kunde vara. Men som för de flesta nykära turturduvor så gled det tillslut upp en liten pussbild på Instagram där hennes kärestas identitet avslöjades. 

Johannas hunk är ingen mindre än Adam Smedberg, 23, och det var för drygt en vecka sedan som Johanna publicerade bilden på paret med texten: "kan inte fatta att vi träffades på den bortklippta ph säsongen nya nina o marcelo typ ?"

Under inlägget haglar det nu kärleksfulla kommentarer från både vänner och följare som tycker att de är fina ihop. 

Men för vissa så var inte Adam ett sprillans nytt ansikte på skärmen. Han har nämligen synts till på en annan känd profils Instagram. 

God vän med Trubbeltanja

Adam är nämligen väldigt god vän med Big Brother-vinnaren Tanja Kallin och de har tidigare varit roommates.


För ett par veckor sedan träffades de och drack bubbel och Tanja sa då "nu skålar vi för att vi inte längre är sambos". 

Världen är då sannerligen liten.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!