Efter Julias tandläkarbesök gick hennes tand av
Efter Julias tandläkarbesök gick hennes tand av - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 och screenprint från Instagram @juliafranzen.se

Julias chockerande tandläkarbesök - tanden gick av

Julia Franzén tog alla med storm i hennes säsong av Bachelorette. Idag fortsätter hon att dejta och sprida glädje på sociala medier. Men det är inte bara guld och gröna skogar.


Julia Franzén, 31, tog Sverige minst sagt med storm i hennes säsong som Bachelorette. Säsongen bestod av drama, kärlek, svett och tårar. 

Julia Franzén letade efter kärleken i den senaste säsongen av Bachelorette Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Vem fick den sista rosen av Julia Franzén i Bachelorette?

Den sista rosen hamnade i händerna på Jesper Guldbrandsen, 33. Men den romansen var inte långvarig, hemma i Sverige valde Julia att avsluta sin relation med Jesper, för att istället dejta killen på andra plats, Felix Almsved, 29. Denna relation var inte heller långvarig. Läs mer om det här och se den senaste intervjun med Julia i spelaren ovan.

Dejtar Julia Franzén, Bingo Rimér?

Efter säsongen har Julia fortsatt att dejta hemma i Sverige och många av hennes följare tror att killen i fokus just nu är ingen mindre än hennes ex Bingo Rimér, 46. Läs mer om det det här.

Just nu spenderar Julia mycket tid i Sverige och har nyligen besökt en tandläkarklinik för att fixa sina tänder. Men det blev minst sagt inte som hon hade tänkt sig. 

Hon berättar att tandläkaren gjorde ett mellanrum mellan hennes framtänder, för att bli av med hennes "pepparkorn". 

Julia Franzén visar upp hennes tand på sin Instagram Foto: Instagram @juliafranzen.s

Julias tand gick av

Men väl hemma gick det snett. När hon tog ut sin skena gick hennes lagning sönder och hon var en halv framtand fattigare. 

Julia Franzén visar upp hennes tand på sin Instagram Foto: Instagram @juliafranzen.se

Trots detta verkar Julia ha en positiv attityd och har fixat sin tand.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!