VC Barre är en av Sveriges mest streamade rappare just nu
VC Barre är en av Sveriges mest streamade rappare just nu - Foto: Instagram/vcbarre

VC Barres kryptiska svar – på frågan om hur mycket pengar han har

Det är nog många som är nyfikna på hur mycket pengar landets främsta rappare tjänar. När VC Barre får frågan lämnar han ett svar som nog fick följarna att fundera.


Rapparen VC Barre inledde sin karriär med freestyles på Instagram redan 2019, men hans stora musikdebut kom först i februari 2020.

Då gästade han barndomsvännen och branschkollegan ADAAM:s singel "Nuförtiden". Nu, knappt två år senare, har han hunnit bli en etablerad artist på den svenska rapscenen. 

VC Barre bjöd ut influensern på dejt

Det är inte supervanligt att VC Barre, vars riktiga namn är Baran Celik, delar med sig av detaljer från sitt privatliv till följarna. 

Men under helgen passade han på att ha en frågestund på Instagram, och i en av frågorna bjöd han ut en svensk influenser på dejt. 

Mer om det kan du läsa här.

Följarens fråga – om rapparens pengar

En annan fråga gällde VC Barres pengar. Han lever, liksom många av sina branschkollegor en flådig livsstil full av märkeskläder och dyra accessoarer. 

Att följarna blir lite nyfikna är kanske inte så konstigt, med andra ord.

Foto: Instagram/vcbarre

"Hur mycket pengar har du?", frågade VC Barres följare under frågestunden.

Då gav rapparen ett minst sagt kryptiskt svar, han svarade nämligen med en bild. Fotot föreställer rapparen 50 Cent, sittandes på golvet med en bunt sedlar i handen. På golvet framför sig har han skrivit "pank" – i pengar. 

Upp till fri tolkning med andra ord!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!