Nu väljer Lovisa Worge äntligen att svara på frågan som följarna alltid ställer

Det är en fråga som både Lovisa Worge och Linn Ahlborg alltid får. Kan du gissa vilken det är?


Livet rullar sannerligen på för Lovisa Worge, 24. 

Det var 2020 som Lovisa och Bianca Ingrosso gick ut med att hon skulle sluta som Biancas assistent för att istället helhjärtat satsa på både plugg och extrajobb på CAIA Cosmetics. Men sedan ändrades planerna igen. 

Breakit avslöjade att Bianca och Lovisa i oktober i år klev in i det helt nystartade bolaget “Ani Who AB”. Både Bianca och Lovisa sitter med i bolagsstyrelsen, och företaget ska enligt uppgift syssla med e-handel, mode och accessoarer. Läs mer här.

“Planen var att jag skulle läsa till civilekonom, jag läste en termin och efter den terminen dök det upp ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till…”, skrev Lovisa på sin Instagram. 

Lovisa förklarade vad som ändrat hennes planer. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

i samband med de kryptiska svaren som Lovisa gett så har både hon och Bianca publicerat bilder på sig själva där de står bakom en mikrofon – vilket minst sagt gjort följarna ännu mer nyfikna. 

Är det hela kopplat till nya företaget eller planerar duon att starta en podd?

Ett av de kryptiska svaren. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Lovisas frågestunder brukar även svämma över med frågor angående om hon träffar någon, vilket hon ännu inte valt att kommentera. 

Under alla hjärtans dag visade hon upp en rad blombud hon mottagit – men gav ingen kommentar kring om något av buden kunde komma från en hemlig flamma. 

Vilken längd har Lovisa Worge?

Men, det finns ännu en fråga som Lovisa alltid får när hon har frågestunder, och nu kände hon att det var dags att stilla följarnas nyfikenhet Lovisas följare undrar nämligen hur lång hon är. Hon har tidigare hintat om att hon är lång men aldrig i exakta centimeter – tills nu. 

Lovisa avslöjar sin längd. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Så, hur många centimeter är då Lovisa? Jo, nämligen 177 centimeter. Exakt lika lång som Linn Ahlborg som ofta stöter på samma fråga. 

Vill du veta längden på fler svenska kändisar? Det kan du göra här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!