Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har tidigare hamnat i blåsväder efter att ha gjort samarbeten med företaget. - Foto: Stella Pictures

Följarna rasar efter Pernilla Wahlgrens samarbete: "Tänk på Bianca"

Precis som vilken influenser som helst så gör Pernilla Wahlgren titt som tätt samarbeten med olika företag. Men det är ett företag som Pernillas följare anser är något problematiskt att hon samarbetar med.


Pernilla Wahlgren, 54, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Just nu är hon i full gång med att bygga sitt drömhus, vackert beläget på en höjd på Lidingö.

Efter flera månaders intensivt packande lämnade Pernilla den ikoniska, gröna villan där många av Wahlgrens Värld-avsnitten spelats in tidigare i våras. Tills des nya huset blir klart huserar hon i Bianca Ingrossos fortfarande tomma paradvåning på Östermalm.

Men vid sidan av poddande, tv-inspelningar och turnéer med sin scenföreställning så hör det ju till alla influensers dagliga arbete att göra samarbeten med olika företag. Så även för Pernilla. 

Ett företag hon länge varit i lag med är Viktväktarna. Men samarbetet har sannerligen inte gått obemärkt förbi. 

"Många som följer dig och Bianca..."

Flera av följarna har tidigare påpekat att det är problematiskt av Pernilla att kopplas ihop med någonting som lägger stark fokus på vikt när hennes dotter Bianca lidit av bulimi sedan hon var omkring 10 år gammal.

Pernilla menar att Viktväktarna inte bara har viktfokus utan ser till individen, hur man mår bra och får ett hälsosamt liv. 

När Pernilla publicerade ännu ett inlägg som var i samarbete med företaget i våras var det många av följarna ställde sig skeptiska till det hela. 

Pernilla svarade i kommentarsfältet. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Pernilla valde, liksom tidigare, att stå på sig angående sina åsikter om sitt samarbete och varför hon väljer att göra det. 

Hon mötte också stöd från många följare som ansåg att det är upp till varje människa att göra det man mår bäst av. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!