Mikael "Backis" Backstulid medverkade i Bonde söker fru 2021
Mikael "Backis" Backstulid medverkade i Bonde söker fru 2021 - Foto: TV4/Instagram/bondebackis

Bonde-Backis oväntade kärleksgest från flickvännen Evelina: "Du är het"

När det nalkades för Alla Hjärtans passade Evelina på att visa lite extra uppskattning till sin pojkvän Bonde-Backis.


Förra årets säsong av "Bonde söker fru" kom och gick med buller och bång. 

När äventyret var slut hade de tre bönderna Daniel, Filip och Backis funnit sina stora kärlekar – och lever nu lyckliga liv tillsammans med dem.

Ellinor Eke-Göransson, som till slut knep nyckeln till Bonde-Filips hjärta, har delat med sig flitigt av hennes nya vardag på Instagram. De har åkt iväg på både skidresor och romantiska Alla Hjärtans dag-övernattningar.

Bonde-Backis fick kärleksfull gåva av Evelina

Och den 14 februari gick i romantikens tecken även hos Bonde-Backis och Evelina. Paret, som ser ut att vara upp över öronen förälskade, bor nu på Backis gård tillsammans med hunden Ralf.

När Backis kom hem från jobbet på Alla Hjärtans dag överraskades han av en kärleksfull present av Evelina – en handskriven lapp. 

"Det låter inte särskilt lyxigt", tänker kanske du nu. Men faktum är att det var full av personliga komplimanger och fina ord. 

"Du är het"

"Jag hjärta dig", står det stort på lappen, omringat av bland annat "Du är bäst", "Du visar", "Du är omtänksam" och "Du är het".

"När man kommer in för kvällen och möts av detta. Jag har världens bästa och finaste älskling", skriver Backis i ett inlägg på Instagram där han visar upp kärlekslappen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!