Christina Schollin, 84, är mamma till Pernilla Wahlgren och mormor till barnen Ingrosso
Christina Schollin, 84, är mamma till Pernilla Wahlgren och mormor till barnen Ingrosso - Foto: Stella Pictures/Henrik Montgomery/TT

Följarna i chock – Christina Schollin oigenkännlig på nya bilderna

Christina Schollin är 84 år på jorden, men ung i själen – vilket hennes följare ofta och gärna påpekar. Men på hennes senaste bilder är hon plötsligt helt oigenkännlig.


Att familjen Wahlgren-Ingrosso har många järn på sin eld råder det inga tvivel om. Bianca Ingrosso, 27, är en mångsysslande entreprenör som kombinerar ett liv som influenser med viktiga affärsbeslut på Caia Cosmetics. 

Mamma Pernilla Wahlgren, 54, jonglerar mammaliv och ett pågående husbygge med turnéer över hela landet. Nyligen drabbades hon av kristallsjukan för andra gången och poddkollegan Sofia Wistam blev genast orolig. 

– Jag känner, rent som vän, det är så mycket som händer i ditt liv. Det är hus, det är bygge, det är jobb, och det är olika jobb, det är flytt och ah..., säger Wistam i den gemensamma podcasten "Wahlgren & Wistam". 

Mer om Pernilla Wahlgrens stressiga tillvaro kan du läsa här.

Foto: Stella Pictures

Hans och Christina lever ett aktivt liv

Men det finns en till i familjen som inte ligger på latsidan, och det är Pernillas mamma Christina Schollin, 84. Hon och maken Hans Wahlgren, 84, lever ett härligt liv pendlandes mellan Stockholm och Nerja. 

Christina Schollin är, liksom sina övriga familjemedlemmar, väldigt aktiv på sociala medier och får ofta komplimanger för att hon ser så ung ut för sin ålder. Men den tiden är förbi – på sina senaste uppladdningar på Instagram ser hon nämligen helt oigenkännlig ut. 

Christina Schollins nya förvandling

Och det finns en naturlig förklaring till Christina Schollins förändrade utseende. Hon spelar nämligen huvudrollen i Shakespeare-pjäsen "Macbeth" på Dramaten. 

– Jag spelar drottningen, en inte helt enkel karaktär att skildra eftersom hon är i en pressad situation, när hon gör entré har det föregåtts av en rad antal blodiga mord. Det är mycket dramatik och olika saker som hon har gått igenom, har Christina Schollin sagt om rollen till DN.

"Man ser inte att det är du fina Christina"

Och signifikant för rollen är dessutom utstyrseln. Drottningen i Macbeth har rött, lockigt hår, röda läppar och en enorm kjol. Det går knappt att känna igen den annars blonda och korthåriga Christina – och det har inte följarna varit sena med att påpeka.

"Nej-men va smink kan göra. Man ser inte att det är du fina Christina", som en följare beskriver det.

Och vi kan inte annat än att hålla med – vilken förvandling!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!