1 av 6
2 av 6
- Foto: Stella Pictures
3 av 6
- Foto: Stella Pictures
4 av 6
- Foto: Stella Pictures
5 av 6
- Foto: Stella Pictures
6 av 6
- Foto: Stella Pictures

"Han firade alla hjärtans dag med känd svensk kvinna"

Tidningen S avslöjar Per Holknekts kvinnor – samtidigt går en känd svensk kvinna ut och nekar till att hon skulle ha en affär med Odd Molly-grundaren.


Läs mer

Tidningen S avslöjar Per Holknekts älskarinnor. Läs hela artikeln i nya numret (Nr 14/2012) av tidningen S som finns ute i butik nu.

Skilsmässan mellan Sveriges hetaste kändispar – Lena Philipsson, 46, och Per Holknekt, 52, är ett faktum. Otrohet ska vara den bakomliggande orsaken.

- Det har uppdagats att Per brutit äktenskapslöftena en längre tid och jag ser därför ingen annan utväg än skilsmässa. Jag är oerhört ledsen, sa Lena till Expressen då.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet rör det sig inte bara om en kvinna – utan flera. En intim mejlkonversation mellan Per och en annan kvinna blev droppen för Lena.

– Där stod det uttryckligen vad han velat göra. Sen har det bara blåst på. Och det är ju många, det är inte bara en. Så han är ju en missbrukare även när det gäller sånt, säger en källa till Nöjesbladet.

Skrev om otroheten på facebook

I sin vrede och besvikelse ska Philipsson ha skrivit en upprörd uppdatering på sin privata facebooksida.

– Hon skrev om all denna besvikelse och uttryckligen att han hade varit otrogen, säger källan till Nöjesbladet.

Ett inlägg som Holknekt senare ska ha svarat på via sin facebook.

– Per menade att han hade blivit åsidosatt i förhållandet och inte sedd och hörd och älskad. Men det stämmer ju inte, det är ju bara skitsnack, berättar källan vidare för tidningen.

Firade alla hjärtans dag med känd svensk kvinna

I dag avslöjar tidningen S om hur Holknekt träffat en älskarinna, en 30-årig kvinna verksam i mediabranschen, på hotell i centrala Stockholm.

Han ska även ha synts tillsammans med den 30-åriga kvinnan på flera innekrogar.

Men alla hjärtans dag ska Per ha spenderat på restaurangen Proviant på Östermalm, tillsammans med någon annan den 30-åriga kvinnan – nämligen en "mycket känd svensk kvinna som ofta förekommer på vimmelsidorna", skriver tidningen S.

Vem den kända kvinnan är står oklart i dagsläget, men Per Holknekt har även sammankopplats med journalisten och författaren Anna Benson, 29, som tidigare ryktats dejta Stefan Sauk.

Per Holknekt och Anna Benson ska ha setts på restauranger i Stockholm – men Benson själv tillbakavisar uppgifterna i sin blogg.

I ett inlägg daterat den 16 juni 2012, samma dag som skilsmässan mellan Per och Lena blev officiell, skriver Benson själv i sin blogg:

– Ok då blev detta officiellt. Verkligen trist tycker jag. Redan i februari fick jag frågan från flera tidningar om ”min och Holknekts” relation. Jag häpnade och dementerade såklart. Flera ögonvittnen hade sett oss på en känd Östermalmskrog och Per hade tydligen varit väldigt intim och kärleksfull. But it wasn’t me.

I det kommande numret av tidningen Se & Hör finns uppgifter om ännu en kvinna som Per Holknekt ska ha träffat under en tid. I Se & Hör kallas kvinnan för Jessica och ska vara en förmögen 35-åring som rör sig i kretsarna kring Stureplan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

idag 09:17
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".