Pers drickande började under en resa med Lena i Kalifornien.
1 av 5
Pers drickande började under en resa med Lena i Kalifornien. - Foto: Stella Pictures
2 av 5
- Foto: Stella Pictures
3 av 5
- Foto: Stella Pictures
4 av 5
- Foto: Stella Pictures
5 av 5
- Foto: Stella Pictures

Holknekt: "Jag är värre än Breivik i dag"

Två veckor har gått sedan skilsmässobeskedet - nu berättar Per Holknekt om otroheten, den hemliga kvinnan och alkoholmissbruket.


För två och ett halv år sedan tog Per Holknekt två glas vin efter tio vita år under en resa med Lena Philipsson i Kalifornien. Vad han inte visste då var att han precis skapat början av slutet på äktenskapet som Lena valde att avsluta för två veckor sedan.

– Jag hade glömt bort vad alkoholen vill med mig, att den vill förgöra mig samtidigt som den ler mot mig, säger Per i en intervju med Expressen i måndagens tidning.

Otrogen två gånger

Med drickandet försvann "stoltheten över att vara en rättrådig man" och Per berättar att han varit otrogen mot Lena två gånger.

– Jag har inte ens hennes nummer. Jag vet inte ens hur jag får tag på henne eller vad hon heter i efternamn, säger han och berättar även:

– Jag är värre än Breivik i dag. Jag ligger på den nivån. Det är jag, Breivik och Charles Manson. För att jag har varit otrogen. Jag har gjort fel, jag har förstört mitt eget liv, säger Per.

För att försöka pussla ihop livet igen säger Odd Molly-grundaren att han ska gå på AA-möten, prata med sin terapeut och läsa sina "dagliga ord om visdom".

– Sitter och ångrar mig. Tänker "hur fan tänkte jag?" "varför slutade jag inte dricka?" "hur kunde flaskan vara starkare än behovet av min familj?".

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?