Alex och Stephen kan snart spela in en sexscen tillsammans.
1 av 4
Alex och Stephen kan snart spela in en sexscen tillsammans. - Foto: Stella Pictures
Alex är van att visa mycket hud i serien.
2 av 4
Alex är van att visa mycket hud i serien. - Foto: Stella Pictures
Stephen Moyer är gift med en annan
3 av 4
Stephen Moyer är gift med en annan - Foto: Stella Pictures
4 av 4
- Foto: Stella Pictures

Skarsgård vill spela in sexscen med Moyer

"True Blood"-stjärnorna Stephen Moyer och Alexander Skarsgård vill höja temperaturen i teverutan - och har föreslagit en sexscen tillsammans.


True Blood

"True Blood" hade premiär den 7 september 2008 och visas ursprungligen på den amerikanska tevekanalen HBO. Nu är serien inne på sin femte säsong där Alexander Skarsgård har en av huvudrollerna.

Vampyserien "True Blood" är känd för sina många sexscener och en av dem som bidrar till nakenkalaset är svenska Alexander Skarsgård, 35, som spelar Eric Northman. Nu verkar det som att vi snart kan få se ännu en intim scen med stjärnan, som ni vill spela in en sexscen tillsammans med sin motspelare Stephen Moyer, 42.

– Alex och jag skulle verkligen välkomna det. Förra året, när Sookie fantiserade om dem tillsammans med henne, så föreslog vi det, säger Stephen till The Sun.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.