Söndag 13 Jun
Stockholm

Knark, tamponger och porrstjärnor – här är kungaskandalerna

Har du koll på de kungliga skandalerna?
1 av 13
Har du koll på de kungliga skandalerna?. Foto: Lars Pehrson/Scanpix, Tony Kollberg/Hot Gossip, Erhan Göner/SCANPIX, Stella Pictures, Faksimil TMZ, Faksimil The Sun.
Carl XVI Gustaf hade en 14 års lång affär med ingen mindre än den supersnygga sångerskan Camilla Henemark.
2 av 13
Carl XVI Gustaf hade en 14 års lång affär med ingen mindre än den supersnygga sångerskan Camilla Henemark. Foto: Erhan Göner/SCANPIX
Camilla Henemark, här när hon var en av stjärnorna i bandet Army Of Lovers.
3 av 13
Camilla Henemark, här när hon var en av stjärnorna i bandet Army Of Lovers. Foto: Lars Pehrson / SCANPIX /
Prins Charles och Camilla Parker Bowles. Tampongdebaclet har de förhoppningsvis lämnat bakom sig.
4 av 13
Prins Charles och Camilla Parker Bowles. Tampongdebaclet har de förhoppningsvis lämnat bakom sig. Foto: ALASTAIR GRANT/Scanpix
Det verkade så lovande. Prinsessan Madde tillsammans med sin Jonas Bergström. Paret förlovade sig och vad superlyckliga.
5 av 13
Det verkade så lovande. Prinsessan Madde tillsammans med sin Jonas Bergström. Paret förlovade sig och vad superlyckliga. Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Tills det uppdagades att Jonas Bergström hade delat en het sexnatt tillsammans med handbollstjejen Tora Uppström Berg.
6 av 13
Tills det uppdagades att Jonas Bergström hade delat en het sexnatt tillsammans med handbollstjejen Tora Uppström Berg. Foto: Ned Alley/Scanpix
Så här såg det ut när Prins Harry spelade klädpoker och gned sig mot kvinnor i Las Vegas.
7 av 13
Så här såg det ut när Prins Harry spelade klädpoker och gned sig mot kvinnor i Las Vegas. Foto: Faksimil TMZ
Så här såg det ut när prins Harry gick på maskerad i nazistuniform. Inte hans smartaste drag.
8 av 13
Så här såg det ut när prins Harry gick på maskerad i nazistuniform. Inte hans smartaste drag. Foto: Faksimil The Sun
Sofia Hellqvist är prins Carl Philips kärlek. Att hon har ett förflutet som utvikningsbrud är ingen hemlighet.
9 av 13
Sofia Hellqvist är prins Carl Philips kärlek. Att hon har ett förflutet som utvikningsbrud är ingen hemlighet. Foto: Tony Kollberg/Hot Gossip
Sofia hånglade även med porrstjärnan Jenna Jameson på en fest.
10 av 13
Sofia hånglade även med porrstjärnan Jenna Jameson på en fest. Foto: Tony Kollberg/Hot Gossip
Nu är det andra, prydligare bullar som gäller. Carl Philip har turtlenecktröja och Sofia har lämnat sitt mer avklädda liv bakom sig.
11 av 13
Nu är det andra, prydligare bullar som gäller. Carl Philip har turtlenecktröja och Sofia har lämnat sitt mer avklädda liv bakom sig. Foto: SCANPIX
Mette Marit är nu älskad av hela norska folket
12 av 13
Mette Marit är nu älskad av hela norska folket. Foto: Stella Pictures
Prinsessan Stephanie, en clown. Inga konstigheter.
13 av 13
Prinsessan Stephanie, en clown. Inga konstigheter. Foto: LIONEL CIRONNEAU/Scanpix

Prins Harry är långt ifrån ensam om att vara en skandalkunglighet. Nyheter24:s Quetzala Blanco har sammanställt 10 minnesvärda kungaskandaler.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Prins Harry är långt ifrån ensam om att vara blåblodig och hamna i trubbel – några år tidigare hade tillexempel Harrys pappa, prins Charles kommit med det speciella önskemålet om att vara Camilla Parker Bowles tampong (!).
Och i Sverige ligger vi inte heller direkt efter – vår kära kungs affär med Camilla Henemark har knappast kunna undgå någon, och Carl Philips nuvarande flickvän Sofia Hellqvist hånglade med porrstjärnan Jenna Jameson på en fest i Las Vegas. 

Här är de 10 knäppaste kungaskandalerna:
 

1. Kungen ligger med någon annan Silvia (Camilla Henemark)
Den 3 november 2010 briserade bomben. Skandalsångerskan Camilla Henemark pekas ut som kungens äskarinna i boken "Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken". Kungen kommenterar det hela med att "Det ska ha hänt för en lång tid sedan".  
Camilla talade ut om sin 14 år långa romans med kungen i tidningen Expressen.
– Jag kan säga så här. Det är fullständigt privat vad som hände innanför de dörrarna. Jag kan kommentera att vi gick in där och åkte därifrån i seperata bilar efter några timmar, säger Camilla Henemark.
Hon fortsatte: 
– Förälskad är så fel ord att använda – fast det stämmer. Men jag skulle vilja kalla det en 14-års förälskelse. Fullständigt hjärnförvirrad egentligen, sa Camilla då.

2. Charles vill vara Camillas tampong
Prins Charles och Lady Diana Spencer gifte sig 1981. Men äktenskapet blev relativt kort – Charles gick tillbaka till sin gamla flamma Camilla Parker Bowles, och Diana inledde en relation med sin ridtränare. När sedan telefonsamtal mellan Charles och Camilla läckte ut så fick sig världen en rejäl chock. Charles sa nämligen bland annat att han ville bo i Camillas trosor och vara hennes tampong. 

3. Jonas Bergström ligger med någon annan Madde 
Allt var frid och fröjd mellan prinsessan Madeleine och juristen Jonas Bergström. Paret, som hade hållit ihop sedan 2002, förlovade sig 2009. Men sedan hände något förfärligt. Samma år som Jonas Bergström hade förlovat sig så åkte han på skidsemester med sitt grabbgäng till Åre. Där träffade Jonas den norska handbollsstjärnan Tora Uppström Berg, då 21 år gammal. Jonas och Tora delade en het sexnatt. Som Tora sedan berättade om i norska Se & Hör. Förlovningen bröts och Jonas blev persona non grata. 

4. Prins Harry går på maskerad i nazistdräkt
Man kan ju tänka att kungligheterna ska lära sig något vettigt i sina svindyra lyxskolor, men historielektionerna kanske prins Harry skolkade ifrån. För år 2005 gick han nämligen på en maskerad klädd i nazistuniform, något han sedan gick ut med en offentlig ursäkt för. 

5. Prins Harry spelar klädpoker och gnider sig mot kvinna

Prins Harry spelade klädpoker med sina vänner i en lyxsvit, och det gick minst sagt överstyr. Harry och hans vänner gick ner till hotellbaren, raggade upp ett gäng heta brudar och tog upp tjejerna till VIP-sviten. Väl i rummet gick det vilt till. Från lite lättsam stripp till helt avklädda prinsar som sprang runt och gned sig mot de kvinnliga festgästerna. Det kanske verkade som en bra idé. Då...

6. Prins Harry röker en fet
År 2002 erkänner Prins Harry att han började dricka redan som underårig och att han har varit väldigt förtjust i att röka gräs. Hans pappa Charles blev rasande över sonens drogbruk och skickade iväg Harry på rehab. I en dag. Kämpa, Harry.

7. Prins Carl Philip blir ihop med Slitzbrud
Prins Carl Philip kallas inte Playboyprinsen för intet. Efter att i 10 år ha varit tillsammans med Emma Pernald bestämde sig Carl Philip för att gå vidare. Rätt in i famnen på Slitzbruden Sofia Hellqvist. År 2005 hånglade dessutom Sofia Hellqvist med ingen mindre än porrstjärnan Jenna Jameson på en fest i Las Vegas.
– Vi kysstes och de knäppte kort. Det var minnesvärt. Hon var garanterat inte dålig. Det tror jag de flesta har förstått, sade Sofia i en intervju med Slitz, där hon berättade om hånglet med Jenna Jameson, som är en av världens främsta porrstjärnor med filmer som "Up and Cummers 11", "Jenna Loves Rocco", och "Zombie Strippers" på sitt cv. Anledningen till att Sofia hånglade med Jenna var att Sofias dåvarande kille "tyckte att Jenna var bra", berättade Sofia för Aftonbladet då.

8. Prins Carl Philip kraschar lyxbilar och hamnar i barfight
Vår kära prins när även ett stort intresse för racing, men det går inte alltid så bra. Tidigare i år kraschade han en BMW M3 på racingbanan. Som om inte sommaren var nog actionladdad för prins Carl Philip så hamnade han även i barfight i St Tropez. Värdigt. 

9. Haakon blir ihop med en festgalning
Många norrmän gick i taket när kronprinsen Haakon blev blixkär i partytjejen Mette-Marit Tjessem Höiby. Hon hade inte bara levt ett vilt liv på Oslos nattklubbar där mycket droger förekom, hon hade dessutom en son från ett tidigare äktenskap – och barnets pappa var dömd för narkotikabrott. Men nu är allt fina fisken i Norge, Mette-Marit är älskad av alla och allt är helt enkelt underbart.

10. Allt som händer i Monaco
Om vi skulle lista allting som har hänt de senaste åren i Monacos galna kungahus skulle det bli rena rama "På spaning efter den som flytt" av Marcel Proust. Men Stephanie har verkligen legat i – hon skaffade barn med sin livvakt, gifte sig med honom, dumpade honom sedan och skaffade barn med en ny kille. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela