Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför tog det slut mellan Andreas Carlsson och Dani

- 05/10/2012, 08:00 -
undefined
1 av 3

undefined

Stella Pictures

undefined
2 av 3

undefined

undefined
3 av 3

undefined

Stella Pictures

Andreas Carlsson avslöjar varför han är singel igen.

AndreasCarlsson,39, var länge förtegen om förhållandet med den före detta MissWorld-kandidaten och bloggerskan DaniKarlsson,27. Kärleken blev inte heller långvarig - nu är “XFactor”-jurymedlemmensingel igen.

Nyheter24har träffat Andreas och pratat kärlek och varför han trivs bäst utan flickvän just nu.

Vadvar det som hände mellan dig och Dani?
— Det finns egentligeningenting att säga, det var något som media blåste upp. Jag brukarha tre dejter på mig, sen är det i media. Jag kan gå ut med entjej tre gånger, en gyllene regel som alltid slår in. Sen har någonsett mig där och någon sett mig där. Vi hade en relation, men dethar man med många människor, säger han.

Varför tog det slut?
—Vem vet om det ens hade börjat? Nä men... jag hade egentligen intetid, mitt liv är för busy, jag bor i två olika världsdelar. Vi ärkompisar nu.

Hur går det med kärleken nu då?
— Det är väldigt stillastående.Ont om tid för det, vi får väl se, populäriteten kanske ökar medX Factor, kanske finns någon som tittar upp, säger han och fortsätter:

— Jag är nöjdmed som jag har det nu, nästa gång jag skaffar en tjej på riktigt så blir det nog någon som jag ska spendera mitt liv med. Men jag ärinte riktigt där själv heller. Det är lite själviskt att hållapå med tjejer om man själv inte är tillgänglig och harjättemycket att göra.